kb pisze:dajecie radę przekazać elektronicznie wniosek, który został już rozpatrzony ? To czemu ja nie mogę ?

tzn niby mogę, wysyłam i niby nawet się wysyła, tylko, że do tamtego ośrodka dochodzi tylko moje pismo a po wniosku ani śladu, i vice versa jak do mnie ktoś chce tak przekazać wniosek.... na dodatek dostawca oprogramowania mówi, że nie da się przekazać elektronicznie wniosku już rozpatrzonego...
...Też tak myślałam, że wniosek do mnie nie dotarł, samo pismo z organu przekazującego (bo go nie widziałam w poczcie), ale miła Pani zasugerowała mi,żeby odszukać do po nazwisku przed nazwiskiem wpisując %
i rzeczywiście okazało się ,że wniosek przez nich przekazany jest w skrzynce, więc wczytałam go jak inne elektroniczne.
Pracuję na Sygnity od niedawna i ostatnio dowiedziałam się,że wnioski wczytane przekazuje się z poziomu poczty czyli wchodzimy w dokumenty wczytane odszukujemy wniosek (również po nazwisku (gdyby był problem również przed nazwiskiem wstawiamy %) i robimy przekieruj, dodajemy ewentualnie inne dokumentu i pisma... wcześniej w decyzjach zmieniamy status decyzji na przekazana do innego organu)
Pozdrawiam.