Witam
W skrzynce odbiorczej w SI KDR wpłynął mi wniosek o dodatkową elektroniczną kartę. Tylko że nie jestem organem właściwym do załatwienia sprawy.
Jak przesłać w programie do organu właściwego????
W celu przekazania wniosku złożonego w formie elektronicznej proszę przejść do zakładni "Wnioski do obsłużenia", wybrać ten wniosek i kliknąć na na dole strony "Obsłuż". Powinno pojawić się okno z zatytułowane "Szczegóły sprawy". Na górze strony znajduje się menu "Wniosek", proszę wybrać z niego "Przekaż do właściwej jednostki".
Tylko ten wniosek "wisi" mi tylko w skrzynce odbiorczej, a tam jest do wyboru Szczegóły i Odbierz dokument - co kliknęłam, a we wnioskach do obsłużenia nic nie ma
Dzisiaj się dowiedziałam, że po zalogowaniu do SI KDR w górnym prawym rogu jest opcja POMOC - i tam jest instrukcja jak postępować w takich przypadkach. Czytania sporo ale może pomoże rozwiązać problem. Pozdrawiam
w skrzynce odbiorczej musisz potwierdzić odbiór, potem wejdziesz w zakładkę wnioski do obsłuzenia, podswietlisz ten własciwy kliknij obsłuz, na górze ekranu wybierz zakładke szczegóły wniosku i bedziesz miała trzy opcje, bedzie tam też "przekieruj do właściwej jednostki"
karrina, tak jak pisałam wcześniej jeżeli jest to wniosek i potwierdziłaś jego odbiór to on musi się znaleźć we wnioskach "do obsłużenia". Może wyszukujesz po jakimś złym polu i dlatego nie umiesz go znaleźć? Jeśli dalej nie będziesz potrafiła go znaleźć skontaktuj się z pomocą techniczną HD KDR, oni wtedy sprawdzą dokładnie jaki problem jest z tym konkretnym wnioskiem.