wniosek o nagrodę - Księgowość

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]

Napisano: 12 lis 2015, 10:26

kto występuje do burmistrza z wniosek o nagrodę dla kierownika ? Bardzo proszę o wzór
Kryśka

Napisano: 12 lis 2015, 15:03

A co to jest takiego nagroda ? Pracuję 28 lat a jeszcze nie widziałam .
gizella

Napisano: 13 lis 2015, 12:59

Ja też taki wniosek chętnie bym złożyła
betih1

Napisano: 13 lis 2015, 13:53

A ja składam co roku. Wnioskuję o nagrodę dla mojego dyrektora
Ola II

Napisano: 14 lis 2015, 9:11

Nie ma określonego wniosku. U mnie dyrektor i pracownicy dostają na dzień pracownika socjanego. Dla dyrektora składam wniosek do wójta, a w nim wnioskuję o przyznanie nagrody dla dyrektora Pani...... za (tutaj wpisuję zaangażowanie jekie wkłada prowadzenie ops) nagroda z okazji dnia pracownika socjalnego. Środki na nagrodę są zabezpieczone w budżeie ośrodka. We wniosku zawsze podaję kwotę o którą wnioskuję.
Gość

Napisano: 15 lis 2015, 13:17

Jak pracownik może wnioskować o nagrodę dla przełożonego ? U nas burmistrz sam wie kiedy ma dać nagrodę.
lusia1

Napisano: 16 lis 2015, 9:04

Może i burmistrz wie. Ale będąc w środku Ośrodka wiem dokładnie jakie zadania są realizowane i ile energii wkłada dyrektor. Wnioskuję o kwotę jaką mogę przeznaczyć na jej nagrodę
Ola II

Napisano: 16 lis 2015, 17:06

sorry za ten wpis, ale jakim prawem pracownik wnioskuje o nagrodę dla Kierownika, bo wie, ile energii wkłada dyrektor. To jakaś kpina. U nas Wójt decyduje, ile dać Kierownikowi i tyle.
gumi
VIP
Od: 17 mar 2015, 8:57
Zajmuję się:

Napisano: 17 lis 2015, 8:35

Kpiną było jak kierownik dostawał mniejszą nagrodę niż pracownik.
Ola II

Strona 1 z 1    [ Posty: 9 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem