Jak masz dwa konta? Ja mam jedno na które przychodzą wszystkie sprawozdania....gośćktoś pisze:Mam dwa konta w casie: na jedno przychodzą sprawozdania od województwa na drugie od ministerstwa. Na którym mam rozszerzyć uprawnienia?
Jak masz dwa konta? Ja mam jedno na które przychodzą wszystkie sprawozdania....gośćktoś pisze:Mam dwa konta w casie: na jedno przychodzą sprawozdania od województwa na drugie od ministerstwa. Na którym mam rozszerzyć uprawnienia?
my też nic nie dostaliśmy na CAS :/kasia22 pisze:też nie miałam informacji
świętokrzyskie
teraz z forum dowiaduje sie o sprawozdanich i rozszerzeniu
Odpowiedź powinna przyjść na CASbela112 pisze:Powiedzcie gdzie można znaleźć informacje o zaakceptowaniu wniosku o rozszerzeniu uprawnień na podobszary: SW w ramach jednostki UG
Zrobiłyśmy rozszerzenie ale nie mamy żadnej informacji zwrotnej
w poczcie sprawdź- ściślej ujmującMonika03 pisze:Odpowiedź powinna przyjść na CASbela112 pisze:Powiedzcie gdzie można znaleźć informacje o zaakceptowaniu wniosku o rozszerzeniu uprawnień na podobszary: SW w ramach jednostki UG
Zrobiłyśmy rozszerzenie ale nie mamy żadnej informacji zwrotnej
no moze wasz wojewoda jest jakis bardziej ogarnietyvoodoo pisze:Pismo od wojewody przyszło wraz z załącznikiem (pismem) od ministerstwa a nie info na CAS.