wniosek od profilaktyki alokoholowej - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 12 maja 2014, 10:31

Czy ktoś z was otrzymał emailem wniosek od profilaktyki alkoholowej z tytułem emaila Oficjalny Wniosek - art. 63 i 61 Konstytucji RP?
jolka2

Napisano: 12 maja 2014, 14:48

widziałam,że coś takiego przyszło faxem do urzędu,ale jeszcze nie przeszło przez dekretacje i do mnie nie doszlo
xyz@

Napisano: 13 maja 2014, 8:36

Jak zapoznasz sie z pismem to daj znać jakie masz odczucia z nim związane, bo dla mnie to jakies dziwne to pismo
jolka2

Napisano: 13 maja 2014, 15:52

Dziwne, dziwne też dostałam i usiłuję odpisać. Poczytaj o tym Panu w internecie ......sąd pewny.
aaa

Napisano: 14 maja 2014, 9:25

a czy ten pan może nam w ogóle kazać zaplanować środki na narzędzia informatyczne?
xyz@

Napisano: 14 maja 2014, 9:28

Może to on sobie pisać. Zastanawia mnie tylko po co mu takie informacje i jaki on ma w tym interes. Wszelkie info są na BIP-ie, wystarczy tylko poszukać
jolka2

Napisano: 14 maja 2014, 10:49

tutaj w linku widać czym się firma zajmuje
i wszystko jasne:)
najwyraźniej pan ma misję
https://www.gmina.pl/index.php?id=41

Jako Jedyni w Kraju wykonujemy tzw. akcje wnioskowania do Urzędów, dzięki którym zwiększa się wydatnie jawność życia publicznego. Wysyłamy do Gmin i Powiatów - korzystając z naszego know-how prawnego, żądania udzielenia infomacji publicznej, łącząc Interes naszych Klientów z Interesem Społecznym. Przyczynia się to do optymalizacji wydatkowania środków publicznych oraz pozwala "Patrzeć Władzy na Ręce".
xyz@

Napisano: 14 maja 2014, 11:16

Nadal nie rozumiem jaki w tym interes społeczny i ich interes
jolka2

Napisano: 16 maja 2014, 13:36

ile mamy czasu na odpowiedź
asiabbb

Napisano: 16 maja 2014, 20:00

14 dni?

ciekawe czy pan napisał też do firm,które korzystają z jego usług hmmm
xyz@

Strona 1 z 2    [ Posty: 18 ]