Wniosek złożony elektronicznie - proszę o pomoc

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
Ira
Stażysta
Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i Karty Dużej Rodziny
Kontakt:

Wniosek złożony elektronicznie - proszę o pomoc

Post autor: Ira »

Witam,

Bardzo proszę o pomoc bardzo rzadko mam wnioski składane drogą elektroniczną i do końca nie wiem jak ma taki wniosek wyglądać.
Bardziej chodzi mi o załączniki takie jak oświadczenie o władzy rodzicielskiej, czy też oświadczenie o planowanym terminie ukończenia szkoły.
Takich załączników nie otrzymałam i kompletnie nie ogarniam jak ma to wyglądać drogą elektroniczną.
kasiao
Stażysta
Zajmuję się: Profilaktyka, analizy
Kontakt:

Re: Wniosek złożony elektronicznie - proszę o pomoc

Post autor: kasiao »

Cześć,
jeśli masz wniosek elektroniczny i wiesz jak go odebrać, to do wniosku musi być dołączony też załącznik - oświadczenie dotyczące władzy rodzicielskiej - ZKDR-02, a mogą być też inne (ZKDR-01, ZKDR-03, ZKDR-04). Tak jak we wniosku papierowym, w zależności od potrzeb - takie załączniki.
Załączniki są do pobrania w górnych zakładkach: kolejno masz: WNIOSEK, ZAŁĄCZNIKI, NIEPRAWIDŁOWOŚCI, FORMULARZ WNIOSKU, ... Z tych zakładek pobierasz wizualizację wniosku i załączników i drukujesz. Jeśli nie ma odpowiednich załączników to wnioskodawca musi je uzupełnić.

Pozdrawiam
Marianna81
Stażysta
Zajmuję się: DO, KDR, STYPENDIA,
Kontakt:

Post autor: Marianna81 »

Czyli nie masz tych załączników po kliknięciu w zakładkę załączniki to wezwij pisemnie do uzupełnienia
kasiao
Stażysta
Zajmuję się: Profilaktyka, analizy
Kontakt:

Post autor: kasiao »

Dokładnie, albo zadzwoń do wnioskodawcy.
ODPOWIEDZ