Witam,
Bardzo proszę o pomoc bardzo rzadko mam wnioski składane drogą elektroniczną i do końca nie wiem jak ma taki wniosek wyglądać.
Bardziej chodzi mi o załączniki takie jak oświadczenie o władzy rodzicielskiej, czy też oświadczenie o planowanym terminie ukończenia szkoły.
Takich załączników nie otrzymałam i kompletnie nie ogarniam jak ma to wyglądać drogą elektroniczną.
Wniosek złożony elektronicznie - proszę o pomoc
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Dodatki mieszkaniowe i Karty Dużej Rodziny
- Kontakt:
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Profilaktyka, analizy
- Kontakt:
Re: Wniosek złożony elektronicznie - proszę o pomoc
Cześć,
jeśli masz wniosek elektroniczny i wiesz jak go odebrać, to do wniosku musi być dołączony też załącznik - oświadczenie dotyczące władzy rodzicielskiej - ZKDR-02, a mogą być też inne (ZKDR-01, ZKDR-03, ZKDR-04). Tak jak we wniosku papierowym, w zależności od potrzeb - takie załączniki.
Załączniki są do pobrania w górnych zakładkach: kolejno masz: WNIOSEK, ZAŁĄCZNIKI, NIEPRAWIDŁOWOŚCI, FORMULARZ WNIOSKU, ... Z tych zakładek pobierasz wizualizację wniosku i załączników i drukujesz. Jeśli nie ma odpowiednich załączników to wnioskodawca musi je uzupełnić.
Pozdrawiam
jeśli masz wniosek elektroniczny i wiesz jak go odebrać, to do wniosku musi być dołączony też załącznik - oświadczenie dotyczące władzy rodzicielskiej - ZKDR-02, a mogą być też inne (ZKDR-01, ZKDR-03, ZKDR-04). Tak jak we wniosku papierowym, w zależności od potrzeb - takie załączniki.
Załączniki są do pobrania w górnych zakładkach: kolejno masz: WNIOSEK, ZAŁĄCZNIKI, NIEPRAWIDŁOWOŚCI, FORMULARZ WNIOSKU, ... Z tych zakładek pobierasz wizualizację wniosku i załączników i drukujesz. Jeśli nie ma odpowiednich załączników to wnioskodawca musi je uzupełnić.
Pozdrawiam
-
- Stażysta
- Zajmuję się: DO, KDR, STYPENDIA,
- Kontakt:
Czyli nie masz tych załączników po kliknięciu w zakładkę załączniki to wezwij pisemnie do uzupełnienia
-
- Stażysta
- Zajmuję się: Profilaktyka, analizy
- Kontakt:
Dokładnie, albo zadzwoń do wnioskodawcy.
Oprócz Wniosek złożony elektronicznie - proszę o pomoc - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
KDR DLA OBYWATELA UKRAINY
zmiana miejsca zamieszkania
dziecko 30 lat żonate
Zmiana skłądu rodziny
KDR: Raport dotyczący liczby wydanych kart oraz liczby rodzin.
do kiedy karta dla ucznia szkoły średniej
Dziecko mieszka za granicą.
wizualizacja karty
Karta Dużej Rodziny
wniosek na KDR dziecko 30 lat umiarkowany stopień do 2027
KDR wniosek dla dzieci
koniec ważności kart, niepełnosprawne dzieci
NOWA GMINA
Ukraina - dzieci status UKR
Przedłużenie KDR dla Ukrainy
Wizualizacja karty ojca u syna