wolne miejsce w MOS, pilnie!

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
ODPOWIEDZ
~mucha

wolne miejsce w MOS, pilnie!

Post autor: ~mucha »

witam, pilnie muszę umieścić wychowanka w Młodziezowym Ośrodku Wychowawczym! Niestety nie znam wielu ośrodków nowopowstałych bo od roku nie jestem \"w temacie\", a te które znam jż obdzwoniłam. Jeśli ktoś zna ośrodek,w którym sa wolne miejsca to bardzo będę wdzięczna za informację! chłopak chodzi do I klasy gimnazjum.
~zosia

Re: wolne miejsce w MOS, pilnie!

Post autor: ~zosia »

życzę powodzenia!czeka sie min pół roku na wolne miejsce
~etatysta

Post autor: ~etatysta »

To w końcu szukasz MOW czy MOS?
To jest link do wyszukiwarki, ale sama nic nic nie załatwisz. Zadzwoń do centrum kierowania nieletnich do plac. reso. Bardzo miłe panie, chętnie pomogą.

https://www.systemkierowania.ore.edu.pl ... p?ida=plac

~wqw

Post autor: ~wqw »

Do mucha.Wolne miejsca w babimoscie aż 13 jak ostatnio sprawdzałam jeśli chodzi o mow teraz na semestr trochę sytuacja się przeczyści.
~Irka

Post autor: ~Irka »

CZY KTOŚ WIE GDZIE SĄ WOLNE MIEJSCA W MOS DLA GIMNAZJALISTKI Z UPOŚLEDZENIEM W ST. LEKKIM I DLA CHŁOPCA Z UPOŚLEDZENIEM W ST. LEKKIM- SZÓSTA KLASA. REJON PODKARPACKIE, ŚWIĘTOKRZYSKIE LUB LUBELSKIE. PROSZĘ O INFORMACJĘ.
~ok

Post autor: ~ok »

mos szerzawy, pozdrawiam
ODPOWIEDZ