zarobki

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
ODPOWIEDZ
~Ewa

zarobki

Post autor: ~Ewa »

Mam prośbę czy mógłby ktoś mi przesłać stwaki wynagrodzeń dla wszystkich zatrudnianych pracowników. tn. dyrekotra, wychowawców, pedagoga, kucharki, sprzątaczki Otwieram nową placówkę i chciałabym się na czymś oprzeć. Jest to placówka niepubliczna. podaję adres na który prosze o przesłanie: ewabla17wp.pl
z góry wielkie dzięki!!!
~Lutraki

Re: zarobki

Post autor: ~Lutraki »

Gdzie ta placówka? może pracowników szukasz?
~Ola

Post autor: ~Ola »

Nie wiem ile zarabia dyrektor, ale ja po 5 latach, pracując na 3/4 etatu dostaję na rękę 1100zł i żadnej 13, nagrody, nic
~Lutraki

Post autor: ~Lutraki »

1/2 etatu 1160 zł na ręke
~zosia

Post autor: ~zosia »

wychowawca z 3letnim stażem 2500zł brutt
~mucha

Post autor: ~mucha »

w aktualnym rozporzadzeniu rady ministrów w sprawie wynagradzania pracowników samorządowych masz wszystkie kategorie zaszeregowania, a raczej MINIMALNE ich stawki (część H załacznika, tebela), ile dasz zależy od ciebie, od sytuacji płacowej w twoim regionie
~aga

Post autor: ~aga »

u nas wychowawcy na kp , w zależności od stopnia 1850-2100 brutto + za nocne + staż. premii nie mamy.
~karla

Post autor: ~karla »

my tez jesteśmy placówką niepubliczną. zarobki musisz ustalić na takim poziomi na jakim pozwoli Ci dotacja uzyskana od instytucji nadrzędnej (kwota jaką dostaniecie na jednego wychowanka). w takich placówkach najczęściej nie bardzo jest czym \"porządzić\" i trzeba czasem pogłówkować aby na wszystko starczyło
ODPOWIEDZ