zarobki
zarobki
Mam prośbę czy mógłby ktoś mi przesłać stwaki wynagrodzeń dla wszystkich zatrudnianych pracowników. tn. dyrekotra, wychowawców, pedagoga, kucharki, sprzątaczki Otwieram nową placówkę i chciałabym się na czymś oprzeć. Jest to placówka niepubliczna. podaję adres na który prosze o przesłanie: ewabla17wp.pl
z góry wielkie dzięki!!!
z góry wielkie dzięki!!!
Re: zarobki
Nie wiem ile zarabia dyrektor, ale ja po 5 latach, pracując na 3/4 etatu dostaję na rękę 1100zł i żadnej 13, nagrody, nic
w aktualnym rozporzadzeniu rady ministrów w sprawie wynagradzania pracowników samorządowych masz wszystkie kategorie zaszeregowania, a raczej MINIMALNE ich stawki (część H załacznika, tebela), ile dasz zależy od ciebie, od sytuacji płacowej w twoim regionie
u nas wychowawcy na kp , w zależności od stopnia 1850-2100 brutto + za nocne + staż. premii nie mamy.
my tez jesteśmy placówką niepubliczną. zarobki musisz ustalić na takim poziomi na jakim pozwoli Ci dotacja uzyskana od instytucji nadrzędnej (kwota jaką dostaniecie na jednego wychowanka). w takich placówkach najczęściej nie bardzo jest czym \"porządzić\" i trzeba czasem pogłówkować aby na wszystko starczyło
Oprócz zarobki - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
POMOCY!!!!!
co robić?-poradźcie!
Przyczyny umieszczenia w Placówce
opiekun usamodzielnienia
rozdzielenie rodzeństwa przyrodniego
dyżury z wychowankami
jak stworzyć DDPS
jak stworzyć dzienne miejsce pobytu dla osób starszych taki DDPS,macie takowy na swoim terenie
dlaczego nie mogę pisać w wątku, temacie
programy profilaktyczne
a kto zjechał na mniejszy wymiar godzin?
pytanie
z okazji świąt
wolne miejsce w MOS, pilnie!
wyrok z zawieszeniu a praca
bibliotekarze maja pracować tez w wakacje