Zgadzam się z tobą że musicie mieć wroga. Jarosław Kaczyński wystosował apel do Rosjan, i co? Niesiołowski zaczął wrzeszczeć, śliniąc się przy tym okrutnie, że to cynizm. Jak nie nienawiść to cynizm. To są standardy. Dajcie mi człowieka a dorobimy mu gębę.
Człowieku czy ty jesteś ślepy czy głupi? Uwzględniając, jakie media cię kształtują, albo inaczej jakie są twoją tubą, czyli GW nie wchodzi w grę ani jedno ani drugie. Pozostaje więc tylko nienawiść do Polski i Polaków.
jacy musicie - Ty nawet boisz się podpisać nickiem - a tak ogólnie to już łatkę przypiołeś/łaś - a kto Ciebie ukształtował? Znasz swoja tubę? Już Wiadomości oglądało się?
Czy zauważyliście, że PO prowadzi obecnie wyłącznie negatywną kampanię? Jedyne co robią to przypisują Kaczyńskiemu całe zło świata a wiedzę czerpią wyłącznie z własnych spekulacji. Siedzą tylko i knują.
Ponadto odnoszę wrażenie, że przedstawiciele PO obozu
zaczynają się obawiać traconego właśnie poparcia społecznego. Ich elektorat maleje. Prawdopodobnie pojawią się jakieś \"wyborcze kiełbasy\"?
A co sądzicie o sprawie Leppera? Czy to rzeczywiście była pomyłka PKW czy może jakaś rozgrywka? Mnie zastanowiło, że Lepper nie miał żadnych pretensji do PKW tylko natychmiast zażądał debaty z Jarosławem Kaczyńskim.
pomyłek nie ma, wszystko z czegoś wynika ( przyczyna - skutek) takie jest moje zdanie, a swoja droga ciekawa byłabym tej debaty;
uważam, ze obaj maja charyzmę i obaj wiedza czego chca. A to czy spelniaja nasze wymogi to wlasnie powinno się okazac w trakcie takich konfrontacji