wychowawczy- prokurator - Świadczenia rodzinne

Strona 3 z 3    [ Posty: 26 ]

Napisano: 08 paź 2015, 10:53

anka35 pisze:A na własnej skórze sie przekonałam że uchwała nsa nie na każde SKO działa,/ co mnie Tom obchodzi pozostałe trzydzieści sko/ co z tego że się z interpretacją , uchwałą nsa zgadzam jak moje sko sie nie zgadza ?
No to zasygnalizuj tę decyzję prokuraturze i raz dwa Ci kolegium naprostują ;)
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Napisano: 08 paź 2015, 10:58

rolnicy by mnie chyba na widłach wynieśli
a przez to że sie przekonałam że moje sko jest nieobliczalne juz nie jestem taka wyrywna z uchwałami sko bo jak znowu im coś odbije i z jedynie słuszną interpretacja zostanę na lodzie
anka35

Napisano: 08 paź 2015, 11:02

Mylisz się niestety i nie chcesz zrozumieć dlaczego.
Walka z wiatrakami since 1998.
Iks
Awatar użytkownika
VIP
Od: 27 lut 2014, 20:32
Zajmuję się:

Napisano: 08 paź 2015, 13:51

co należy zrobić po otrzymaniu sprzeciwu ?
~123

Napisano: 29 paź 2015, 14:22

czy ktoś ma przyznane dwa dodatki i kazali mu oddawać jeden ???
Mam nadziej ze to nikogo nie spotkało i nie spotka.
Czemu ktoś zaczyna walkę z ludźmi którzy tego naprawdę potrzebują przecież na bliźniaki to jest 2x400 zł najtańsze pieluchy dla bliźniaków to koszt około 300 zł, mleko około 100zł a gdzie ubranka, buty, jedzenie, leki wszystko razy 2. Czy ktoś tu myśli o rodzicach i dzieciach. MOPS przyznając daw dodatki chce pomóc a jakiś pan prokuratorek co szuka węszy bo przecież musi mieć jakieś dokonania a na biednych najlepiej się wybić bo nie mają pieniędzy żeby się bronić. Pewnie jego miesięczny dochód do jakieś to 5 takich dodatków to co mu tak sam nie dostał to innym nie da. przecież tego nie dostają "bogaci"
LUDZIE OPANUJCIE SIĘ !!!!!! szukacie pieniędzy u biednych normalnie żyjących ludzi ????? a miliony bokiem przechodzą i nie widzicie??? a 400 zł wow ????
:( MASAKRA "co za ludzie co za kraj" :o
MATI_kol

Napisano: 29 paź 2015, 15:02

MATI_kol pisze:MOPS przyznając daw dodatki chce pomóc a jakiś pan prokuratorek co szuka węszy bo przecież musi mieć jakieś dokonania
no ale prokuratury właśnie działają żeby dawać te dwa, a nie zabierać ;) i ganiają tych co dają jeden zamiast dwóch :lol:
Tom.
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 09 mar 2005, 16:10
Zajmuję się: SR, CP, dodatki paliwowe ;)

Strona 3 z 3    [ Posty: 26 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x