Hej. Nie wiecie, gdzie w SOW będzie można sprawdzić aktualną wydaną kwotę środków np. na przedmioty ortopedyczne? Wchodzę w raporty i tam są tylko ilościowe. Na infolinii nie potrafili udzielić mi odpowiedzi. Dla mnie jest ważne, aby każdego dnia móc sprawdzić, czy wypłacone kwoty zgadzają się z księgowością.
Myślę, że kiedy przydzielą w SOW limit środków wg algorytmów, to będzie można podzielić ten limit na poszczególne zadania i wtedy rozpatrzony wniosek powinien zmniejszać ten ustalony limit środków. Ale to tylko moje przemyślenia
Zajmuję się: Dział rehabilitacji społecznej osób niepełnosprawnych - sprzęt rehabilitacyjny, przedmioty ortopedyczne i środki pomocnicze, Aktywny Samorząd
Myślę, że kiedy przydzielą w SOW limit środków wg algorytmów, to będzie można podzielić ten limit na poszczególne zadania i wtedy rozpatrzony wniosek powinien zmniejszać ten ustalony limit środków. Ale to tylko moje przemyślenia
dokładnie tak jest. Tak miałam w Module III jak wprowadzałam wnioski. Nie procedowałam tylko wpisywałam kwoty przyznane i ściągało mi z limitu.
Teraz będę robić dokładnie tak samo - tylko wprowadzam i potem kwoty dofinansowania wpisuję. nie proceduję w systemie