wyjazd z wychowankami

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~zosia

Re: wyjazd z wychowankami

Post autor: ~zosia »

do inki
mamy 3miesieczny okres rozliczeniowy.na koniec czerwca bede miec przykladowo 40nadg to w sierpniu idąc na urlop mam miec doliczone 5dni urlopu?dyr moze mi powiedziec ze we wrzesniu nie wyrobie normy i mi tych 5dni dodatkowo nie da.jaki przepis reguluje takie dodawanie do urlopu?
~Robert

Post autor: ~Robert »

Jeżeli macie 3-miesięczny okres rozliczeniowy to z końcem marca powinno być wszystko rozliczone. Nowy \"okres\" rozpoczynamy ze stanem zerowym. Inaczej to okresu rozliczeniowego praktycznie brak.
~Karol

Post autor: ~Karol »

tak jak pisze Robert jest prawidłowo. przecież po to się nazywa ten okres rozliczeniowy!!!!to już zmartwienie dyrektora, żebyś wyrabiała normy, widocznie grafik jest źle ukladany:)
~zosia

Post autor: ~zosia »

z grafikiem mamy problem non stop!na koniec lutego bede miec 37nadgodzin,za malo ludzi do pracy,przepisy sobie a dyr sobie
ODPOWIEDZ