Wykształcenie w DPS

Wybrane tematy:
odpłatność za DPS - żyjące dzieci i wnuki Odpłatność za DPS sposób nalicznia świadczenie ratownicze- mieszkaniec DPS Ustalenie odpłatności DPS - stare zasady Decyzja OPS mam płacić a z czego mam żyć Wywiady alimentacyjne u dzieci
ODPOWIEDZ
~Karolina

Wykształcenie w DPS

Post autor: ~Karolina »

Czy na stanowisko pracownika socjalnego do DPSu może być zatrudniona osoba z wykształceniem: PEDAGOGIKA SPOŁECZNA I TERAPIA PEDAGOGICZNA.
~socjalna

Re: Wykształcenie w DPS

Post autor: ~socjalna »

dps jest jednostką organizacyjną pomocy społecznej wiec na stanowisko pracownika socjalnego obowiązują takie same przepisy, zgodnie z ustawa o pomocy społecznej, jak na socjalnego w ops.
~Karolina

ok czyli art 116 ustawy o pomocy społecznej a jeżeli z w/w wykształceniem co pisałam dyrektor dpsu zatrudni takiego pracownika czy tak może w ogóle by?
~Ania

Post autor: ~Ania »

Po pedagogice społecznej z terapią pedagogiczną nie masz kwalifikacji do zajmowania stanowiska pracownika socjalnego.
~Karolina

No własnie ja mam prace socjalną skończona a wybrano dziewczynę po PEDAGOGICE SPOŁECZNEJ I TERAPII PEDAGOGICZNEJ i czy tam moze byc
~ruda

Post autor: ~ruda »

w art. 116 pisza o kierunku pedagogika, jeżeli taki był kierunek to nie pyta sie o specjalizację
~ola

Post autor: ~ola »

do RUDA! jak nie pyta się jak pisze o specjalizacji na stanowisko pracownika socjalnego przeczytaj dokładnie
ODPOWIEDZ