Czy na stanowisko pracownika socjalnego do DPSu może być zatrudniona osoba z wykształceniem: PEDAGOGIKA SPOŁECZNA I TERAPIA PEDAGOGICZNA.
Wykształcenie w DPS
Re: Wykształcenie w DPS
dps jest jednostką organizacyjną pomocy społecznej wiec na stanowisko pracownika socjalnego obowiązują takie same przepisy, zgodnie z ustawa o pomocy społecznej, jak na socjalnego w ops.
ok czyli art 116 ustawy o pomocy społecznej a jeżeli z w/w wykształceniem co pisałam dyrektor dpsu zatrudni takiego pracownika czy tak może w ogóle by?
Po pedagogice społecznej z terapią pedagogiczną nie masz kwalifikacji do zajmowania stanowiska pracownika socjalnego.
No własnie ja mam prace socjalną skończona a wybrano dziewczynę po PEDAGOGICE SPOŁECZNEJ I TERAPII PEDAGOGICZNEJ i czy tam moze byc
w art. 116 pisza o kierunku pedagogika, jeżeli taki był kierunek to nie pyta sie o specjalizację
do RUDA! jak nie pyta się jak pisze o specjalizacji na stanowisko pracownika socjalnego przeczytaj dokładnie
Oprócz Wykształcenie w DPS - Domy Pomocy Społecznej, Zakłady Opiekuńczo-Lecznicze przeczytaj również:
Umieszczenie bez zgody
Właściwość gminy-DPS
umieszczenie w DPS
dps dziecko
Czy żona jest zobowiązana płacić za męża, który jest w DPS jeżeli mają rozdzielność majątkową?
wolne miejsce w dps woj. mazowieckie
Skierowanie do DPS -lat 58
właściwość gminy -jeszcze raz DPS
DPS-czy przeliczam ponownie odpłatnośc
na podstawie jakiego pisma
Praca w OPS czy DPS?
z ZOL do DPS
właściwość gminy
bład w decyzji o odpłatności
co jest potrzebe
wyliczanie dochodu do DPS