wynagrodzenie 300+, zadowolenie czy rozczarowanie

Wybrane tematy:
Dobry Start jednak do ZUS co z zakupionymi licencjami koniec Dobrego Startu upomnienie
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: wynagrodzenie 300+, zadowolenie czy rozczarowanie

Post autor: Iks »

Oooo powiedz coś więcej! :D TEż w robocie dziś jesteś?
Walka z wiatrakami since 1998.
Awatar użytkownika
kiki88
Podinspektor
Zajmuję się: SR/ŚW
Kontakt:

Post autor: kiki88 »

nie ja w weekendy nei pracuje :) :) najwyżej zostaje czasem po godzinach.. pani stwierdziła, że bardzo dużo rzeczy mam nałożone na mnie, ze tak nie może być.. że kierownik powinien albo wziąć na swoje barki cześć rzeczy albo bardziej docenić... nie wiem zbyt wiele jeszcze bo spotkanie po kontrolne z wójtem skarbnik księgowa i kierownikiem ma być ponoć w poniedziałek, ale sekretarka wójta mi mówiła ze na podsumowaniu kontroli pani mówiła, ze nie może uwierzyć ze jeszcze referentem jestem i mało zarabiam :D czasem trafiają sie jacyś ludzie z sercem z kotroli :) ale narazie jak wspominałam nic oficjalnie nie wiem dopiero dowiem sie w poniedziałek podobno
"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia..."
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Iks »

No to powodzenia w takim razie, napisz co i jak w miarę możliwości, bo na pewno będzie to jakiś pozytywny akcent w tym wątku jeśli coś faktycznie uda się zmienić na plus. ;)
Walka z wiatrakami since 1998.
Awatar użytkownika
kiki88
Podinspektor
Kontakt:

oki jak tylko coś mi oficjalnie powiedzą dam znać :):):)
Awatar użytkownika
MartaW
Referent
Zajmuję się: wszystkim
Kontakt:

Post autor: MartaW »

A możesz zdradzić jakie masz wynagrodzenie i czym się zajmujesz w swoim OPS?

kiki88 pisze:nie ja w weekendy nei pracuje :) :) najwyżej zostaje czasem po godzinach.. pani stwierdziła, że bardzo dużo rzeczy mam nałożone na mnie, ze tak nie może być.. że kierownik powinien albo wziąć na swoje barki cześć rzeczy albo bardziej docenić... nie wiem zbyt wiele jeszcze bo spotkanie po kontrolne z wójtem skarbnik księgowa i kierownikiem ma być ponoć w poniedziałek, ale sekretarka wójta mi mówiła ze na podsumowaniu kontroli pani mówiła, ze nie może uwierzyć ze jeszcze referentem jestem i mało zarabiam :D czasem trafiają sie jacyś ludzie z sercem z kotroli :) ale narazie jak wspominałam nic oficjalnie nie wiem dopiero dowiem sie w poniedziałek podobno
Kto pyta, nie błądzi.
Awatar użytkownika
kiki88
Podinspektor
Kontakt:

no oprócz funduszu mam wszystko:) znaczy rodzinne, opiekuńcze, 500+ 300+ za życiem, żłobki itp oczywiście zapotrzebowania, wszelakie sprawozdania i inne prace zlecone :D
2560 brutto +6% mam obecnie na czysto po odjęciu wszelkich dodatkowych kosztów 1910 zł netto
Awatar użytkownika
MartaW
Referent
Kontakt:

Ile mieszkańców liczy gmina, w której pracujesz? Też mam wszystko na głowie i ciągle słyszę, że nie ma pieniędzy na zatrudnienie nowej osoby, bo wynagrodzenie księgowej pokrywa reszta obsługi.

kiki88 pisze:no oprócz funduszu mam wszystko:) znaczy rodzinne, opiekuńcze, 500+ 300+ za życiem, żłobki itp oczywiście zapotrzebowania, wszelakie sprawozdania i inne prace zlecone :D
2560 brutto +6% mam obecnie na czysto po odjęciu wszelkich dodatkowych kosztów 1910 zł netto
Kto pyta, nie błądzi.
Awatar użytkownika
kiki88
Podinspektor
Kontakt:

o bardzo mała gmina nie wiem ile dokładnie... ja to słyszę że przecież bystra jesteś to dasz rade... czasem zostaje po godzinach ... jak masz duża gmine to walcz ...
Awatar użytkownika
MartaW
Referent
Kontakt:

Ja mam gminę, gdzie 50 proc. mieszkańców jest niezameldowanych. A wszyscy patrzą na statystyki...

Napisz jeszcze skąd się ta kontrola na 500+ wzięła? Jakaś zaplanowana była w planie kontroli urzędu wojewódzkiego, czy taka extra po liście minister Rafalskiej?

kiki88 pisze:o bardzo mała gmina nie wiem ile dokładnie... ja to słyszę że przecież bystra jesteś to dasz rade... czasem zostaje po godzinach ... jak masz duża gmine to walcz ...
Kto pyta, nie błądzi.
Awatar użytkownika
kiki88
Podinspektor
Kontakt:

no podobno zaplanowana była, ale powiem tak później pani sama powiedziała, ze zły termin wybrała bo razem ze składaniem wniosków
ODPOWIEDZ