kiki88 pisze:no podobno zaplanowana była, ale powiem tak później pani sama powiedziała, ze zły termin wybrała bo razem ze składaniem wniosków
kiki88 pisze:no podobno zaplanowana była, ale powiem tak później pani sama powiedziała, ze zły termin wybrała bo razem ze składaniem wniosków
Bardzo ale to bardzo dziękujemy koledze/koleżance za wyprowadzenie Nas z błędu.opsxyz22 pisze:Zanim zaczniecie wysyłać pisma do ministerstwa o kontrolę wynagrodzeń choć odrobine przestańcie się ośmieszać i popisywać niekompetencją choćby takim właśnie pomysłem. Jakbyście jeszcze nie wiedzieli, to organem kontrolnym w stosunku do organów właściwych w zakresie realizacji zadań zleconych z zakresu administracji rządowej jest wojewoda, a nie minister. Jeśli więc już jakiś wniosek o kontrolę z informacjami o nieprawidłowościach chcielibyście wysyłać, to do wojewody (ewentualnie jedynie do wiadomości ministerstwa). Bo jeśli nawet nie znacie elementarnych regulacji dotyczących właściwości organów, to nawet grosz na obsługę to za dużo biorąc pod uwagę takie "kompetencje".
Jakbyś jeszcze nie wiedziało, albo nie śledziło dokładnie wątków, to z ministerstwa od początku zamieszania z 300+ przychodzą różne ciekawe pisma. m.in. dotyczące kontroli obszarów jakie nas interesują. I właśnie dzięki sygnałom z ośrodków, ministerstwo wie o sprawie i powiadomiło wojewodów i zleciło kontrole - także jak nie wiesz o co chodzi to się nie wtrącaj jak dorośli rozmawiają.opsxyz22 pisze:Zanim zaczniecie wysyłać pisma do ministerstwa o kontrolę wynagrodzeń choć odrobine przestańcie się ośmieszać i popisywać niekompetencją choćby takim właśnie pomysłem.
opsxyz ty jeszcze żyjesz? jeszcze cie krety nie zjadły?opsxyz22 pisze:Zanim zaczniecie wysyłać pisma do ministerstwa o kontrolę wynagrodzeń choć odrobine przestańcie się ośmieszać i popisywać niekompetencją choćby takim właśnie pomysłem. Jakbyście jeszcze nie wiedzieli, to organem kontrolnym w stosunku do organów właściwych w zakresie realizacji zadań zleconych z zakresu administracji rządowej jest wojewoda, a nie minister. Jeśli więc już jakiś wniosek o kontrolę z informacjami o nieprawidłowościach chcielibyście wysyłać, to do wojewody (ewentualnie jedynie do wiadomości ministerstwa). Bo jeśli nawet nie znacie elementarnych regulacji dotyczących właściwości organów, to nawet grosz na obsługę to za dużo biorąc pod uwagę takie "kompetencje".