kiki88 pisze:nie ja w weekendy nei pracuje![]()
najwyżej zostaje czasem po godzinach.. pani stwierdziła, że bardzo dużo rzeczy mam nałożone na mnie, ze tak nie może być.. że kierownik powinien albo wziąć na swoje barki cześć rzeczy albo bardziej docenić... nie wiem zbyt wiele jeszcze bo spotkanie po kontrolne z wójtem skarbnik księgowa i kierownikiem ma być ponoć w poniedziałek, ale sekretarka wójta mi mówiła ze na podsumowaniu kontroli pani mówiła, ze nie może uwierzyć ze jeszcze referentem jestem i mało zarabiam
czasem trafiają sie jacyś ludzie z sercem z kotroli
ale narazie jak wspominałam nic oficjalnie nie wiem dopiero dowiem sie w poniedziałek podobno
kiki88 pisze:no oprócz funduszu mam wszystko:) znaczy rodzinne, opiekuńcze, 500+ 300+ za życiem, żłobki itp oczywiście zapotrzebowania, wszelakie sprawozdania i inne prace zlecone
2560 brutto +6% mam obecnie na czysto po odjęciu wszelkich dodatkowych kosztów 1910 zł netto
kiki88 pisze:o bardzo mała gmina nie wiem ile dokładnie... ja to słyszę że przecież bystra jesteś to dasz rade... czasem zostaje po godzinach ... jak masz duża gmine to walcz ...