Pisz maila do ministerstwa, jest na stronie.św-pomoc pisze:Ma ktoś pomysł na to żeby dać znać ministerstwu że ponownie jesteśmy wykorzystywani i kasę biorą rządzący bo przecież im się "należy".
Pisz maila do ministerstwa, jest na stronie.św-pomoc pisze:Ma ktoś pomysł na to żeby dać znać ministerstwu że ponownie jesteśmy wykorzystywani i kasę biorą rządzący bo przecież im się "należy".
siedzisz po godzinach ?MartaW pisze:Spoko, ja już zrobiłam 200 wniosków, jestem sama na wszystkich świadczeniach i póki co nic nie dostałam - nawet papierku, że cokolwiek dostanę. Ale niech się ministerstwo nie martwi, wydatkowanie będzie się zgadzać:)
U mnie to samo.....MartaW pisze:Ja póki co robię za darmo. Niestety. I nic nie wiem, kiedy i za ile.
Były dwa - jedno do wojewodów z prośbą o skontrolowanie wydatków ośrodków na wynagrodzenia etc. A drugie do ośrodków przypominające jak należy dzielić 10zł z 300+ i zawierające mniej więcej treść z pisma do wojewodów i zapowiadające kontrolę w tym zakresie. To pierwsze jest zdaje się wrzucone w tym wątku (ja wrzucałem, nie pamiętam gdzie).darko1234 pisze:Hej
o jakim piśmie o Rafalskiej mówicie bo do nas nic nie dotarło.