wynagrodzenie członka GKRPA-Jak macie liczoną
wynagrodzenie członka GKRPA-Jak macie liczoną
Witam.
Jak macie liczoną wynagrodzenie? My mamy 120 zł brutto a na rękę 98- czyli tylko podatek 18%
W gminie obok od wynagrodzenia potrącają jeszcze składkę na ubezpieczenie zdrowotne. Jak więc powinno być?
Jak macie liczoną wynagrodzenie? My mamy 120 zł brutto a na rękę 98- czyli tylko podatek 18%
W gminie obok od wynagrodzenia potrącają jeszcze składkę na ubezpieczenie zdrowotne. Jak więc powinno być?
Re: wynagrodzenie członka GKRPA-Jak macie liczoną
zapisane w programie: np równowartość 8 diet, odciąga się tylko podatek 23 x8 -18% = 184 -18%=150,88
u nas Ci co robią to w godzinach pracy nie mają nic
pracownik z urzędu, policjanci na służbie i pracownicy ops nie mają nic
pracownik z urzędu, policjanci na służbie i pracownicy ops nie mają nic
ten kto tak zarządził narusza prawo. Jest to przejaw dyskryminacji , miałam kiedyś w tej sprawie roztrzygnięcie nadzorcze. Róbcie komisje po godzinach
nie ma takiej opcji,bo wtedy autobusy nie kursują i osoby wezwane nie dojadą
jest taka opcja:) przecież motywować do leczenia nie musi cała komisja. U nas rozmowy przeprowadza jedna osoba, a komisja spotyka się po godzinach, raz na jakiś czas, żeby kolegialnie podejmować decyzję /w tym dotyczące osób pozostająych w zainteresowaniu komisji/. Przecież możecie tak robić. Płacimy 10% najniższej krajowej, z potrąceniem tylko podatku.
mam pytanie czy od kwot poniżej 200 zł. macie naliczone koszty czy tylko podatek 18%. (umów z członkami komisji nie ma, ponieważ działają zgodnie z powołaną uchwałą)
ja też jestem ciekawa czy kup się nalicza?
Oprócz wynagrodzenie członka GKRPA-Jak macie liczoną - Uzależnienia, Bezdomność przeczytaj również:
udzielanie informacji -pomocy
do renaty
czy to poprawne działanie?
jak pomóc córce alkoholiczki
kto podpisuje zlecenie na wydanie opini biegłego w takiej sytuacji ...?
przymusowe leczenie
POMOCY DLA MOJEGO BRATA
po moc finanmsowa
pomoc dla bezdomnego
bezdomność
specjalista terapii uzależnień od narkotyków
pomóżcie
Za zgodność z orginałem
z. stały osoby bezdomnej
czy członkowie RPA musza sie szkolić co rok?
jaki numer nadajecie dla pism GKRPA po zmianie instrukcji kancelaryjnej?