wynagrodzenie dla byłych karcianych za 1 stycznia 2014
wynagrodzenie dla byłych karcianych za 1 stycznia 2014
Czy mógłby ktos mi popwiedziec jak ma być zapłącone wychowawcy karcianemu za prace 1 stycznia 2014. Wg KN czy kp? Czy jest to gdzieś jasno napisane?
Re: wynagrodzenie dla byłych karcianych za 1 stycznia 2014
link do strony
https://www.mpips.gov.pl/wsparcie-dla-ro ... ad-2012-r/
W odniesieniu do kwestii wypłaty wynagrodzenia za dzień 1 stycznia 2014 r., każda sprawa powinna być rozpatrywana indywidualnie. W związku z systemem pracy jaki obowiązuje w placówkach opiekuńczo-wychowawczych pracownicy, dla których dzień 1 stycznia będzie dniem pracy, powinni otrzymać, za ten dzień, wynagrodzenie zgodnie z przepisami ustawy Karta Nauczyciela.
Ale sprawdź.
https://www.mpips.gov.pl/wsparcie-dla-ro ... ad-2012-r/
W odniesieniu do kwestii wypłaty wynagrodzenia za dzień 1 stycznia 2014 r., każda sprawa powinna być rozpatrywana indywidualnie. W związku z systemem pracy jaki obowiązuje w placówkach opiekuńczo-wychowawczych pracownicy, dla których dzień 1 stycznia będzie dniem pracy, powinni otrzymać, za ten dzień, wynagrodzenie zgodnie z przepisami ustawy Karta Nauczyciela.
Ale sprawdź.
Dzieki. 
Własnie o to mi chodziło. Tez czytałam, ale szukam cały czas potwierdzenia.

Własnie o to mi chodziło. Tez czytałam, ale szukam cały czas potwierdzenia.
u nas zapłacili wszystkim niezależnie od tego, czy pracował, czy nie. nauczyciel dyplomowany 33zł netto:)
Oprócz wynagrodzenie dla byłych karcianych za 1 stycznia 2014 - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Public relations 2.0. Tworzenie reputacji i zarządzanie jej wzrostem przy wykorzystaniu mediów społecznościowych
Public relations 2.0. Tworzenie reputacji i zarządzanie jej wzrostem przy wykorzystaniu mediów społecznościowych
telefony komórkowe
Na placówki jazdy dalszej ciąg...
PLAN POMOCY DZIECKU
kieszonkowe
sprawozdania z efektów pracy wychowawczej
Wynagrodzenie 2014
wypłata
Zrównoważony system pracy
zamówienia publiczne do 14 tyś euro, dokumentacja kadrowo-płacowa
zamówienia publiczne do 14 tyś euro, dokumentacja kadrowo-płacowa
nagroda jubileuszowa
proszę Was o pomoc