wynagrodzenie za obsługę KDR
wynagrodzenie za obsługę KDR
W jaki sposób wypłacić wynagrodzenie pracownikowi za obsługę KDR , dodatek do wynagrodzenia czy umowa zlecenia?
Czy płacimy za wniosek cz za wydana kartę?
Czy płacimy za wniosek cz za wydana kartę?
Re: wynagrodzenie za obsługę KDR
ja dostałam dodatek specjalny. Finansowany ze środków budżetu Państwa z rozdziału 85295§2010
dostałam za każdy złożony wniosek czyli np 40 x 8,93
dostałam za każdy złożony wniosek czyli np 40 x 8,93
tylko jeszcze odlicz wszystkie składki to może 200zł dostaniesz ja mam podobnie
A my w Warszawie na razie nie mamy na co liczyć. Pieniądze od Wojewody dawno leżą na kontach Urzędów Dzielnic tylko nikt nie wie jak je wypłacić. Po raz kolejny czuje się oszukana. Szukano jeleni do dodatkowej roboty motywując, że dostaniemy z tego dodatkowe pieniądze a efekt jest taki, że już niektóre Dzielnice podobno odsyłają te pieniądze do kasy miasta. Dzisiaj co włączę TV czy radio słyszę o ustawie dotyczącej KDR i szlag mnie jasny trafia. Pewnie zaraz po świętach sypną się po takiej reklamie wnioski o KDR do tego sprawozdania roczne ze świadczeń i funduszu oraz bieżące sprawy a na wypłatę pieniędzy, które już zgodnie z Ustawą a nie rozporządzeniem nam się należą - możemy zapomnieć. Kolejny kwartał się kończy a my za pierwszy nie dostaliśmy pieniędzy Obawiam się, że skoro rok się kończy a pieniądze nie zostaną wydane to przepadną...
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Nam dali dodatek specjalny (zgodnie z ust. o pracownikach samorządowych) do grudniowej wypłaty. Miały być umowy zlecenia, ale szkoda czasu na zabawy z umowami, rachunkami itd.
Walka z wiatrakami since 1998.
Ja też dostałem dodatek specjalny za dodatkowe obowiazki... za 120 przyjętych wniosków 700 zł brutto...
- Iks
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
To jakieś 3 paczki za mało
Chyba, że wydali na coś innego 

Walka z wiatrakami since 1998.
ja dostałam w formie nagrody teraz w grudniu 563 zł brutto, na rękę 300 z groszami
czy ktoś miał może wypłacony dodatek zadaniowy/specjalny za obsługę KDR w tym roku? nie wiem jaka forma jest właściwa. czy powinien on być wypłacany co miesiąc, czy tak jak wpływa kwota dotacji (nieregularnie), czy np. za okres styczeń - czerwiec (obecnie posiadana kwota dotacji) i potem za lipiec - grudzień w wysokości kolejnych zsumowanych transzy dotacji? może ktoś wie jak powinno być, żeby kontrola się nie przyczepiła?
Oprócz wynagrodzenie za obsługę KDR - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
KDR dla rozwodnika
nopwa ustawa KDR
Zaświadczenie
zapotrzebowanie na 2015r. - MAŁOPOLSKA
utrata prawa do posiadania karty - uczący się
Nowa ustawa?
co się zmieniło w KDR
w jaki sposób przyznać krd?
czy przysługuje KDR? PILNE!!
zablokowane konto do kdr
Wydanie decyzji