wypłata dodatku za obsługę

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
buźka

wypłata dodatku za obsługę

Post autor: buźka »

w jaki sposób podajecie dane do rozliczenia w księgowości jeżeli chodzi o wypłatę dodatku za obsługę karty ?
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: wypłata dodatku za obsługę

Post autor: Iks »

Znaczy numer konta?
Walka z wiatrakami since 1998.
buźka

Post autor: buźka »

chodzi mi o to na jakiej podstawie księgowość ma wiedzieć ile ma wypłacić za wydanie karty robicie jakieś zestawienie wysłanych wniosków? w jaki sposób to dokumentujecie ?
Awatar użytkownika
Iks
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Post autor: Iks »

No przecież w systemie wszystko jest, w sprawozdaniu to wprowadzasz itd. Każda kolejna rodzina którą wprowadzasz w system ma numerek - najprościej policzyć, ostatni numerek x 8,93. Jeśli masz 100 rodzin to będzie 893 (brutto).
Walka z wiatrakami since 1998.
JA...

Post autor: JA... »

A jak później z płatnością za obsługę nie będą wpływać wnioski ale trzeba robić meldunki sprawozdania wydawać decyzje o utracie przedłużać ważność kart i co jak liczyć za obsługę?
olo

Post autor: olo »

Iks pisze:No przecież w systemie wszystko jest, w sprawozdaniu to wprowadzasz itd. Każda kolejna rodzina którą wprowadzasz w system ma numerek - najprościej policzyć, ostatni numerek x 8,93. Jeśli masz 100 rodzin to będzie 893 (brutto).

Zle piszesz, bierzesz pod uwagę tylko zakończone sprawy, czyli zakończone wydaniem karty, wszystko masz w raporcie o wydaniu kart
Gość

Post autor: Gość »

macie takie dodatki????????????????????? ja nic nie mam
JA...

Post autor: JA... »

ile masz rodzin
Gość

Post autor: Gość »

mam 40 rodzin