Wystąpienie realizatora o środki AS - Stare tematy

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]

Napisano: 19 lut 2013, 14:07

Witam, mam pytanie do osób zajmujących się realizacją Aktywnego samorządu. Jak wiadomo wystąpienie o środki na 2013 r. realizator musi złożyć do dnia 28 lutego, jednak zgodnie z kierunkami działań zmienią się obszary. Czy PFRON przekaże nam nowy wzór wystąpienia o środki?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedź.
~żółwik

Napisano: 19 lut 2013, 14:26

Wzór wystąpienia zmieni się na 100% tylko kiedy zostanie on umieszczony na stronie skoro mamy je przesłać do 28.02 a dziś jest już 19.02 jeśli znowu umieszczą ten zapis o danych statystycznych odnośnie ilości osób niepełn. w powiecie nie ma szans na uzyskanie tych danych w tam krótkim czasie. Kolejna kwestia to brak oficjalnego pisma w tej sprawie do samorządów bez którego niewiele możemy zrobić ...w oddziałałach wojewódzkich też nic nie wiedzą ehh marnie to wszystko widzę
~gosia

Napisano: 19 lut 2013, 14:41

Bo już myślałem, że mamy znowu sami coś decydować, ale widzę, że miałem rację. Najlepsze jest to, że oni myślą, że wszyscy siedzą na tyłku i na nich czekają, a jak np. nie będzie Starosty itp.?
~żółwik

Napisano: 19 lut 2013, 16:13

~żółwik ~ jak najbardziej podzielam Twoje obawy u nas często jest problem z obecnościa władz i potem to nam się obrywa, że nie zostało coś zrealizowane w terminie
~gosia

Strona 1 z 1    [ Posty: 4 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x