Jak to jest u Was (zwracam się tu do osób pracujących na programie z Top- Team), bo ja wygenerowałam z programu plik z dłużnikami, potem wcisnęłam ten przycisk "przygotuj eksport do InfoMonitora" a następnie w opcjach tego pliku wybrałam "oznacz jako wysłane" ale mam wątpliwość czy sam fakt wybrania tego przycisku jest tożsamy z faktycznym dokonaniem wysyłki... JAk to u Was wygląda? Proszę, wypowiedzcie się
Wchodzisz w opcje, klikasz w zobowiązania i zapisujesz plik, to samo z kontrahentami.
Logujesz się do IM, w zakładce "kontrahenci" importujesz listę z kontrahentami a w zakładce "zobowiązania" dodajesz drugi plik. Następnie zaznaczasz sobie wszystkie wpisy dotyczące zobowiązań i klikasz "dodaj Informacje Gospodarczą".
a czy drukujecie jakieś raporty z Erif, KBIG, INFOMONITORA żeby sprawdzić czy zgadza się kwota zadłużenia i mieć podkładkę, że przekazaliście informacje?
ja mam to samo z tą liczbą kolumn, wcześniej się nie zgadzało, ale jakoś to wysłałam, a teraz jak chciałam modyfikować zadłużenie to znowu zła liczba kolumn i juz nie wiem jak to zrobić