wysyłanie do BIG z TT - Fundusz alimentacyjny, Zaliczka alimentacyjna

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]

Napisano: 18 gru 2015, 16:04

ja też na TT pracuję, erif i krd poszły mi super, a teraz męczę się z informonitorem; czy po raz pierwszy wpisaliście ręcznie kontrahentów i zobowiązania czy od razu z automatu wygenerowaliście ?
gopsianka
Referent
Od: 07 kwie 2014, 13:27
Zajmuję się:

Napisano: 21 gru 2015, 8:31

a jak wrzucić do erifu całą paczka wszystkich dłużników, bo ja jakoś nie mogę rozgryźć ich instrukcji- mi ciągle wychodzi tak jakbym każdego dłużnika miała ręcznie wpisywać.. pomocy
olenka

Napisano: 21 gru 2015, 8:46

logujesz się na stronę erif -> wchodzisz w zakładkę KONTO -> IMPORT DANYCH i tam wrzucasz te dwa pliki co Ci TT wygenerował
jagódka_

Napisano: 21 gru 2015, 11:52

dzieki przeszło mi :) a jak robicie tą wysyłkę w kdr tak krok po kroku?
olenka

Napisano: 21 gru 2015, 14:46

oooo bardzo dobre pytanie! powielam! jak "przetransportować" dane dłużników z TT do KRD?
liczi

Napisano: 21 gru 2015, 16:00

liczi pisze:oooo bardzo dobre pytanie! powielam! jak "przetransportować" dane dłużników z TT do KRD?
Do tego potrzebny jest Sabar.
"Com napisał, napisałem."
J 19, 22
RR
Awatar użytkownika
VIP
Od: 23 lip 2007, 22:51
Zajmuję się:

Napisano: 21 gru 2015, 17:41

mi program wygenerował te wszystkie dane w exelu, ściągnęłam ten cały durny sabar, ale nie wiem jak wrzucić tego exela do sabara żeby mi przesłało ;(
liczi

Napisano: 22 gru 2015, 13:43

liczi pisze:mi program wygenerował te wszystkie dane w exelu
Rozszerzenie wygenerowanego przez Ciebie pliku to csv (prawdopodobnie).
liczi pisze: ściągnęłam ten cały durny sabar, ale nie wiem jak wrzucić tego exela do sabara żeby mi przesłało ;(
Logujesz się do Sabar-u, wybierasz "Wyślij", następnie zaznaczasz "Dalej", obok nazwy pliku zaznacz "Pliki protokołu Yonick (*.csv) i wybierz plik do wczytania, kliknij "Otwórz" a następnie "Wyślij".
"Com napisał, napisałem."
J 19, 22
RR
Awatar użytkownika
VIP
Od: 23 lip 2007, 22:51
Zajmuję się:

Strona 2 z 2    [ Posty: 18 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x