śląskie
Niestety nie mogę wrzucić tutaj zdjęcia pisma otrzymanej z MUWu, jednak jest tam zapis, że można zakupić artykuły biurowe wykorzystywane przez zespół, pokryć koszty urządzeń typu drukarka, niszczarka, utrzymanie i eksploatacje pomieszczeń oraz zakup artykułów związanych z organizacją posiedzeń np. woda, kawa, herbata.
Czy mogę prosić te wytyczne jako załącznik do odpowiedzi?mgops7 pisze: ↑05 mar 2025, 9:37Wczoraj dostałam informację, że można wydać na co się chce, nawet na ekspres do kawy, ale generalnie założenie jest, że po 1000 zł na każde posiedzenie zespołu, poczęstunek, itp., ponadto sprzęt komputerowy i program, dodatki tylko dla członków ZI. Mogę przesłać na e-maila.
załącznik się nie wyświetla, szybciej mogę na e-mailaAniaGops1 pisze: ↑19 mar 2025, 11:50Czy mogę prosić te wytyczne jako załącznik do odpowiedzi?mgops7 pisze: ↑05 mar 2025, 9:37Wczoraj dostałam informację, że można wydać na co się chce, nawet na ekspres do kawy, ale generalnie założenie jest, że po 1000 zł na każde posiedzenie zespołu, poczęstunek, itp., ponadto sprzęt komputerowy i program, dodatki tylko dla członków ZI. Mogę przesłać na e-maila.![]()
mail: [email protected] - będę bardzo wdzięcznamgops7 pisze: ↑19 mar 2025, 12:36załącznik się nie wyświetla, szybciej mogę na e-mailaAniaGops1 pisze: ↑19 mar 2025, 11:50Czy mogę prosić te wytyczne jako załącznik do odpowiedzi?mgops7 pisze: ↑05 mar 2025, 9:37Wczoraj dostałam informację, że można wydać na co się chce, nawet na ekspres do kawy, ale generalnie założenie jest, że po 1000 zł na każde posiedzenie zespołu, poczęstunek, itp., ponadto sprzęt komputerowy i program, dodatki tylko dla członków ZI. Mogę przesłać na e-maila.![]()
![]()