wywiad alimentacyjny w dobie epidemii - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]

Napisano: 06 kwie 2020, 11:57

Ościenny ośrodek wysłał mi wniosek o sporządzenie wywiadu alimentacyjnego na rzecz osoby kierowanej do dpsu. I teraz mam zagwostkę- owszem - telefonicznie mogę sobie spisać dane i dochody ale oni wysłali mi z siedem różnych oświadczeń i załączników , które ta osoba ma wypełnić i podpisać. Bajka- jeśli ona ma ePUap. Ale jeśli nie ma , to co mam z tym zrobić - zeskanować jej te dokumenty i na prywatną pocztę wysłać? A potem co, ona ma to zeskanować i wysłać na ogólnodostępną pocztę ośrodka? Co mi radzicie?
mamala
Starszy referent
Od: 24 lut 2017, 9:47
Zajmuję się: ps,św, stypendia

Strona 1 z 1    [ Posty: 1 ]

Oprócz wywiad alimentacyjny w dobie epidemii - Pomoc społeczna (forum ogólne) przeczytaj również:

约克大学加拿大毕业证成绩单【一手价格】Q/微993398773加拿大York高仿毕业证假毕业证全网最低价格留信认证原版1:1制作电子图修改GPA成绩『诚招代理』加拿大本科硕士毕业证书未正常毕业挂科了被开除了 York University
迪肯大学澳洲文凭制作学历购买Q/微信993398773澳洲Deakin毕业证成绩单教育部学历认证留信认证原版1:1制作电子图修改GPA成绩『诚招代理』澳洲本科硕士毕业证书Deakin University
亚利桑那大学原版毕业证成绩单办理Q/微993398773美国UA高仿毕业证假毕业证留信认证原版1:1制作电子图修改GPA成绩『诚招代理』美国本科硕士毕业证书未正常毕业挂科了 University of Arizona
西安大略大学加拿大毕业证成绩单【一手价格】Q/微993398773加拿大UWO高仿毕业证假毕业证全网最低价格留信认证原版1:1制作电子图修改GPA成绩『诚招代理』加拿大本科硕士毕业证书未正常毕业挂科了被开除了University of We
卡普顿大学加拿大毕业证成绩单【一手价格】Q/微993398773加拿大CBU高仿毕业证假毕业证全网最低价格留信认证原版1:1制作电子图修改GPA成绩『诚招代理』加拿大本科硕士毕业证书未正常毕业挂科了被开除了Cape Breton Unive
Podpis na wywiadzie w obecnej sytuacji?
usługi opiekuńcze
świadczenia rodzinne - przedłużenie SPECUSTAWA
wysokość renty socjalnej netto
ZASIŁEK STAŁY - przedłużenie
pomoc społeczna a koronawirus
Problem zwolnień z opłat za dps
kilometrówka
Ocena Zasobów Pomocy Społecznej za 2019r.
Laptopy dla dzieci!!!!!!!!!!!!!!!
WSTRZYMANIE WYKONANIA
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x