Ocena Zasobów Pomocy Społecznej za 2019r. - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]

Napisano: 02 kwie 2020, 14:14

Witam
Chciałam zapytać czy robicie Ocenę i jak u Was będzie wyglądało jej przyjęcie przez Radę Gminy.
Pozdrawiam
prac.soc.
Praktykant
Od: 29 maja 2017, 12:51
Zajmuję się: pomoc społeczna na szczeblu powiatu

Napisano: 03 kwie 2020, 20:35

żadna rada się nie może odbyć, bo uchwała będzie z mocy prawa nieważna, wojewoda ją uwali ( ile osób ma być razem zgromadzonych ) chyba że zdalne głosowanie hahaha , a tak na poważnie to powinni z urzędu to zawiesić na kilka miesięcy i nie robić cyrku z siebie
marcopolo
Stażysta
Od: 01 cze 2017, 10:45
Zajmuję się: PS/ŚW/FA

Napisano: 08 kwie 2020, 8:09

A tak zupełnie poważnie robicie Ocenę?Jak to wygląda w Waszych ośrodkach?Czasu mało...
AnnaHanna1
Praktykant
Od: 05 kwie 2019, 14:24
Zajmuję się: pracownik socjalny

Napisano: 08 kwie 2020, 8:33

Póki co tylko wydrukowałem, wstępnie przejrzałem. Dziś może zobaczę, jakich informacji potrzebuję z innych instytucji i może wyślę pisma przez EPUAP. Może, bo do piątku są sprawozdania kwartalne.
Jak wyżej napisał marcopolo, trochę trudno będzie przekazać sprawozdanie do rady, więc jakoś się nie spinam.
Solitudo cordis,
Solitudo animae
Ojciec76
Administrator
Od: 09 gru 2010, 9:31
Zajmuję się: PS i reszta w zależności od problemu

Napisano: 09 kwie 2020, 11:42

Hej. Ja jestem w trakcie robienia oceny. Tylko w punkcie 3 są niewłaściwe dane - błąd walidacji - chodzi o informację o osobach i rodzinach, którym przyznano świadczenia. w wierszach 5 i 6 , gdzie wykazuje się liczbę osób w wieku produkcyjnym i poprodukcyjnym są zbyt duże kwoty w porównaniu do liczby osób którym przyznano świadczenia i nie wiem co ja mam z tym zrobić skoro te dane są pobierane z systemu. Tak przy okazji to po raz pierwszy robię tą ocenę, w sumie od pół roku mam same "pierwsze razy" ;).
Gabryśka
Stażysta
Od: 11 mar 2020, 10:37
Zajmuję się: KDR

Strona 1 z 1    [ Posty: 5 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x