żadna rada się nie może odbyć, bo uchwała będzie z mocy prawa nieważna, wojewoda ją uwali ( ile osób ma być razem zgromadzonych ) chyba że zdalne głosowanie hahaha , a tak na poważnie to powinni z urzędu to zawiesić na kilka miesięcy i nie robić cyrku z siebie
Póki co tylko wydrukowałem, wstępnie przejrzałem. Dziś może zobaczę, jakich informacji potrzebuję z innych instytucji i może wyślę pisma przez EPUAP. Może, bo do piątku są sprawozdania kwartalne.
Jak wyżej napisał marcopolo, trochę trudno będzie przekazać sprawozdanie do rady, więc jakoś się nie spinam.
Hej. Ja jestem w trakcie robienia oceny. Tylko w punkcie 3 są niewłaściwe dane - błąd walidacji - chodzi o informację o osobach i rodzinach, którym przyznano świadczenia. w wierszach 5 i 6 , gdzie wykazuje się liczbę osób w wieku produkcyjnym i poprodukcyjnym są zbyt duże kwoty w porównaniu do liczby osób którym przyznano świadczenia i nie wiem co ja mam z tym zrobić skoro te dane są pobierane z systemu. Tak przy okazji to po raz pierwszy robię tą ocenę, w sumie od pół roku mam same "pierwsze razy" .