wywiad alkoholowy - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]

Napisano: 06 kwie 2012, 9:23

Ponownie zwracam się z prośbą o druk - wzór wywiadu alkoholowego na fax 71/3113968. Pozdrawiam.
~Maria

Napisano: 10 kwie 2012, 10:07

na kogo adresować fax? czy w sekretariacie wiedzą, że mają go przekazać Marii?
~iwona

Napisano: 04 paź 2012, 14:17

Czy ja również mogę prosic o wzór takiego wywiadu:
[email protected]. Dziekuję
~kaśka

Napisano: 08 paź 2012, 11:06

mogę wysłac tylko faxem
~iwona

Napisano: 30 paź 2012, 12:31

~iwono, nadal potrzebuję wzoru wywiadu alkoholowego, śmiało możesz wysłać faxem gdyż będzie wiadomo dla kogo on jest. Jeszcze raz podaję nr. fax 71/3113968. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
~Maria

Napisano: 21 lis 2012, 15:54

Nie można przeprowadzać wywiadu alkoholowego. Nie ma takiego przepisu prawnego. Wszelkie informacje przyjmuje się do protokołu.
~teresa ------

Napisano: 22 lis 2012, 13:18

Jeżeli mogę to również proszę o przesłanie wzoru wywiadu. Z góry dziękuję fax 757756564
~Grażyna

Napisano: 07 gru 2012, 12:07

poproszę dobrego forumowicza o druk wywiadu dla komisji alkoholowej. dzięki
fax: 757211494 w.22
~Dorota

Napisano: 13 sty 2013, 0:27

Nie dajcie się wkręcać, nie ma takiego druku. Karta informacyjna, ewentualnie.
~Zefir

Napisano: 05 mar 2013, 23:10

w mojej rodzinie ojciec sporadycznie pil alkohol. natomiast w rodzinie meza problem uzaleznien byl ukrywany ( siostry przyrodnie i brat ).
przed slubami sama odciagalam go od srodowisk osob pijacych gdyz sama nie mam uzaleznien i osoby mnie draznily. po latach zauwazam , ze ma wybiera srodowiska osob podatnych na alkohol , wowczas ma sile mowienia, zwraca na siebie uwage, ( w domu po alkoholu lubi prowokowac lub ,, ucieka w sen \". )
weekendy sa nie do zniesienia, szczegolnie rano. potrafi calymi dniami ogladac tv( w pewnych godzinach jest bardziej pobudliwy seksualnie, co ukrywa lub ,, tlumi \").
sprawy domowych obowiazkow go nie ciekawia, nudza, lubi sprawdzac co robie?
udaje ze nie ma wogole problemow z uzaleznieniami ( alkohol -piwo od dwoch...., codziennie , nikotyna w ilosci-20 sztuk, przy piciu wiecej ....)
lubi wracac nocami( 23, 24, 3.15 w nocy, lub wogole nie wracal, nie odbieral telefonu - obecnie ma pewnosc , ze nigdy nie zadzwonie _ brak u mnie telefonu, ....).od lat preferowal prowokowane zazdrosci, zdrady,
w miescie udaje ze mnie nie zna, lubi opowiadac o znajomych ktorzy imprezuja a nawet o kobietach ktore dazyly do seksu. ( obecnie zaprzecza ).
uwazam ze nie radzi sobie z moja diagnoza i obojetnoscia ( u mnie stracil wiele, przez jego nalog cytuje slowa dr.DREW - moje malzenstwo jest w kryzysie, przez jego prace zawodowa, zazdrosci ).

Przez jego nalog dzieci maja zle nawyki,( odrzucanie dzieci - syna i corki,
[email protected]

Strona 2 z 2    [ Posty: 20 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x