Rekomendacje na 2012 - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 28 paź 2011, 14:05

Czy cos wiadomo kiedy PARPA przygootuje dla gmin rekomendacje na 2012 r? Przeciez trzeba przygotowac programy dla Rady i je uchwalic. Czy znow wszystko bedzie sie dzialo w grudniu??
~zyta1977

Napisano: 28 paź 2011, 16:09

naprawdę potrzebujesz rekomendacji do napisania programu? A nie zauważyłaś, że co roku są one b. podobne, a w niektórych tematach, od lat PARPA ma niezmienne stanowisko? Większość gmin chyba z nich nawet nie korzysta.
~inka

Napisano: 01 lis 2011, 23:34

parpa to przeżytek....
~jolka

Napisano: 17 lis 2011, 16:21

Moze i parpa to przezytek,ale na czyms trzeba oprzec gminne wypociny. Co do zmian, to co roku jakies są - moze i kosmetyczne, ale zawsze - nie lubie wprowadzac poprawek do uchwały. A kto moze przewidziec że na 2012 nie szykuje sie jakis bum i rewolucje ??
~zyta1977

Napisano: 18 lis 2011, 9:29

no coś ty, naprawdę rekomendacje są dla ciebie takie ważne? Dla mnie najważniejsze są potrzeby lokalne i możliwości finansowe gminy. Program, to plan działania. Liczy się to, czy przyjmie go Rada. Dopóki nie zmieni się ustawa /a w najbliższym czasie się nie zmieni/, to żadna rewolucja nam nie grozi. Ale kazdy ma prawo do własnego zdania:)
~nina

Napisano: 02 gru 2011, 15:43

juz sa na stronie parpa. nic nowego...
~jolka

Napisano: 05 gru 2011, 16:55

tak jak myślałam...
~nina

Napisano: 12 gru 2011, 15:06

dla mnie jest nowe min. przekazywanie środków publicznych podmiotom prowadzącym działalność leczniczą bez względu na formę organizacyjno-prawną
~xyz

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem