Do komornika zwracasz się z zapytaniem jak nie znasz miejsca zam. dłużnika -np. wyprowadził się z miejsca wskazanego na piśmie np. od komornika. Zwrotne potwierdzenie dwukrotnie awizowane i nie odebrane traktuje się jak odebraną przesyłkę. Nie zgłosił się na wywiad - dalsze postepowanie zgodnie z ustawą: wniosek do prokuratury i starosty o zatrzymanie prawa jazdy. Jak zatrzymają prawo jazdy - zobaczysz dłużnik się pewnie znajdzie -nie będziesz musiała go szukać. ..
\"Jak zatrzymają prawo jazdy - zobaczysz dłużnik się pewnie znajdzie -nie będziesz musiała go szukać. ..\"
Guzik się znajdzie. Mój się dowiedział, że mu zatrzymali po pół roku przypadkiem jak miał jakieś badania czy uprawnienia robić. Nota bene kierowca TIR-a
nowa jak jestes owd skoro dluznika u ciebie nie ma??? w tym wlasnie rzecz ,ze nie jestes - co sprawdzilas sama w terenie...to ze dluznik kiedys mieszkal na twoim terenie ni ty dostalas wniosek o dzialania wcale nie znaczy ze jestes owd ! bylaby gdyby dluznik mieszkal w twojej gminie a wlasnie sprawdzilas,ze nie mieszka...
czarno na bialym to znaczy,ze ma byc w jego teczce jakis dokument potwierdzajacy to,ze dluznik nie mieszka pod wskazanym adresem - np twoja notatka z wizyty w terenie i informacje sasiadow...tylko one maja byc precyz6yjne - bo moze sasiedzi wcale nie mowili,ze mieszka za granica tylko,ze akurat w tej chwili jest za granica,bo moze na wczasy poj3echal albo na troszke do pracy...
Co Cię to interesuje też byłaś taka wszechwiedząca jak zaczynałaś pracę?Po to jest te te forum do ch....!!!
1. Nie rozumiem czy mam napisać tylko do OWWierzyciela że dłużnika nie ma na moim terenie i niech oni go szukają (CZY TAK MOGĄ)?
2. Czy mam też napisać do komornika o ustalenie miejsca zamieszkania ?????bo jeśli ORGANWDŁUZNIKA BĘDZIE SŁAŁ MI PISMA ŻE U MNIE JEST DŁUŻNIK A go nie ma! TO MUSZĘ MU PODAĆ OSTATNI MELDUNEK DŁUŻNIKA NO NIE????
3. CZY NA PODSTAWIE NOTATKI SŁUŻBOWEJ STWIERDZAM ŻE NIE MA DŁUŻNIKA?
Nowa brak słów, \"prosisz\" o pomoc, kb anielsko cierpliwie ci wszystko tłumaczy a ty krzyczysz, złorzeczysz, masakra. Zero kultury jak ktoś taki może być urzędnikiem