Wznowienie
-
- Praktykant
- Zajmuję się: referent DM
- Kontakt:
Wznowienie
Witam, 2,08 wstrzymałam Pani wypłate w związku z zaległosciami czynszowymi, 9,02 dostałam info o uregulowaniu zaległości. Od kiedy powinnam wznowić, skoro wstrzymałam od 1,08. Dzis poszły wypłaty w których nie jest uwzględniona. Zawsze na poczatku miesiąca dostaje info ze spółdzielni i robie od poczatku miesiąca, a teraz nie wiem, od 10,08 mam jej wznowić? Dodam, że jest to jej ostatnia wypłata bo ma przyznanie do końca sierpnia.
-
- VIP
- Zajmuję się: DM, DE
- Kontakt:
Re: Wznowienie
możesz we wrześniu przy wypłatach wypłacić...lub dać przelew jeszcze teraz w sierpniu oddzielny by mieć święty spokójmegi25 pisze: 10 sie 2022, 9:04 Witam, 2,08 wstrzymałam Pani wypłate w związku z zaległosciami czynszowymi, 9,02 dostałam info o uregulowaniu zaległości. Od kiedy powinnam wznowić, skoro wstrzymałam od 1,08. Dzis poszły wypłaty w których nie jest uwzględniona. Zawsze na poczatku miesiąca dostaje info ze spółdzielni i robie od poczatku miesiąca, a teraz nie wiem, od 10,08 mam jej wznowić? Dodam, że jest to jej ostatnia wypłata bo ma przyznanie do końca sierpnia.

Oprócz Wznowienie - Dodatki mieszkaniowe przeczytaj również:
art 5 ust 4b.
dodatek mieszkaniowy
dodatek mieszkaniowy
podstawa prawna ze zmianami od 10 .08?
Dodatek wsteczny 5 wniosków na raz
Metraż - pomocy
Prośba o sprawdzenie wyliczenia
podwyżki czynszu
decyzja odmowna zakład karny
WINDYKACJA W PROGRAMIE CHEOPS
dokumenty do wsniosku