zwykłe pismo wystarczy napisać ja pisałam już dwa i było dobrze otrzymałam już nawet odpowiedzi
np:
Znak: ROPS
..........................
OPS zwraca się z prośbą o stwierdzenie czy zachodzi koordynacja...... W związku z powyższym przesyłam akta sprawy Pani.......
Jednocześnie informuję iż uzyskano adres......
Pani... w okresach od ....do pobierała zasiłek rodzinny na dzieci .... w łączej kwocie......
Prosimy o wyasnienie czy pobrany zasiłke jest świadczeniem nienaleznie pobranym oraz czy maja tu zastosowania przepisy o kordynacji systemów zabezpieczenia społecznego.
zwykłe pismo wystarczy napisać ja pisałam już dwa i było dobrze otrzymałam już nawet odpowiedzi
np:
Znak: ROPS
..........................
GOPS w ...........zwraca się z prośbą o stwierdzenie czy zachodzi koordynacja...... W związku z powyższym przesyłam akta sprawy Pani.......
Jednocześnie informuję iż Pani ..... założyła oświadczenie,że mąz przebywa za granica pod adresem......................
Pani... w okresach od ....do pobierała zasiłek rodzinny na dzieci .... w łączej kwocie......
Prosimy o wyjaśnienie czy pobrany zasiłek jest świadczeniem nienależnie pobranym oraz czy mają tu zastosowania przepisy o koordynacji systemów zabezpieczenia społecznego.
w załączeniu:
1. akta sprawy (str.od ... do)
wysyłam oryginały kopie zostawiam w teczce
coś takiego żadna filozofia