jeżeli bierzecie zaświadczenia do wglądu (chyba nie liczycie tego dochodu za ludzi?brodafix pisze:czyli wychodzi na to, że muszą być wyszczególnione te wszystkie składniki..

jeżeli bierzecie zaświadczenia do wglądu (chyba nie liczycie tego dochodu za ludzi?brodafix pisze:czyli wychodzi na to, że muszą być wyszczególnione te wszystkie składniki..
u nas funkcjonują zaświadczenia, inaczej biorąc pod uwagę "dokładność" petentów przy wypełnianiu deklaracji co 2 wniosek byłby do wznowieniajeżeli bierzecie zaświadczenia do wglądu (chyba nie liczycie tego dochodu za ludzi?) to tak trzeba byłoby brac.
ja pytałam osobę, która prowadzi płace...powiedziała, ze po odjęciu od brutta tych skladnikow bedzie dochod netto...
odjęcie kosztów powoduje, że wychodzi mniej niż nettoja pytałam osobę, która prowadzi płace...powiedziała, ze po odjęciu od brutta tych skladnikow bedzie dochod netto...
Dokładnie tak.brodafix pisze:odjęcie kosztów powoduje, że wychodzi mniej niż netto
Nie jest to zgodne z przepisemMonia86 pisze:a w rodzinnym dziewczyny biorą netto