chętna proszę o wzór Dezycja na MINSUS -93,62zł, (nadwyżka dochodu 2os. 1830,62-1698,76=131,86) [email protected]
Dziękuję
Przed wydaniem decyzji o odmowie przyznania dodatku mieszkaniowego, coś wysyłam wcześniej jakąś informację/zawiadomienie ?
Mógłby ktoś wrzucic dec. odmowna i zawiadomienie jeśli dochody przewyzszaja wydatki.
Pluisssssssssssssss [email protected]
ja też nie piszę zawiadomień ? ...
MAM GARSTKĘ DODATKÓW... i umknęło mi przygotowałam taką treść będzie ok?
ZAWIADOMIENIE
Na podstawie art. 10 ustawy z 14.06.1960 r. - Kodeks postępowania administracyjnego (Dz.U. z 2020 r. poz. 256 ze zm.) - dalej k.p.a. zawiadamiam o zakończeniu postępowania administracyjnego w sprawie przyznania dodatku mieszkaniowego. Strona w terminie 7 dni od doręczenia niniejszego pisma ma prawo wypowiedzieć się, co do zebranych dowodów i materiałów oraz zgłoszonych żądań. Jednocześnie realizując obowiązek określony w art. 79a k.p.a. informuję, że na dzień wysłania niniejszej informacji nie są spełnione (lub wykazane) następujące przesłanki: wydatki konieczne do poniesienia przez Wnioskodawcę są wyższe od wydatków ustawowych przypadających na faktyczną powierzchnię użytkową zajmowanego mieszkania, co będzie skutkować wydaniem decyzji niezgodnej z żądaniem strony. W terminie 7 dni od doręczenia niniejszego pisma - wyznaczonym na wypowiedzenie się, co do zebranych dowodów i materiałów oraz zgłoszonych żądań, strona może przedłożyć dodatkowe dowody celem wykazania spełnienia przesłanek uzasadniających wydanie decyzji zgodnej z żądaniem strony. Nie zgłoszenie się w wyznaczonym terminie zostanie potraktowane jako brak zastrzeżeń do ustaleń.