Wzory decyzji - Wsparcie kobiet w ciąży i rodzin „Za życiem”

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]

Napisano: 10 kwie 2017, 12:38

A co właściwie przyznajecie:

opcja 1: jednorazowe świadczenie z tytułu urodzenia dziecka, u którego zdiagnozowano ciężkie i nieodwracalne upośledzenie albo nieuleczalną chorobę zagrażającą jego życiu, które powstały w prenatalnym okresie rozwoju dziecka lub w czasie porodu,

czy

opcja 2: jednorazowe świadczenie z tytułu urodzenia dziecka, u którego zdiagnozowano ciężkie i nieodwracalne upośledzenie, które powstało w prenatalnym okresie rozwoju dziecka?
opsik28
Referent
Od: 30 mar 2017, 21:58
Zajmuję się: PS,ŚW,FA,ŚR

Napisano: 11 kwie 2017, 13:45

1. Przyznaje Pani .................... jednorazowe świadczenie w wysokości 4000 zł. (cztery tysiące złotych) z tytułu urodzenia w dniu .................... dziecka ...................., u którego zdiagnozowano nieuleczalną chorobę zagrażającą jego życiu, która powstała w prenatalnym okresie rozwoju dziecka.
Natalia.św
Starszy referent
Od: 13 mar 2017, 13:16
Zajmuję się: Św

Napisano: 30 paź 2018, 22:52

opsik28 pisze:A co właściwie przyznajecie:

opcja 1: jednorazowe świadczenie z tytułu urodzenia dziecka, u którego zdiagnozowano ciężkie i nieodwracalne upośledzenie albo nieuleczalną chorobę zagrażającą jego życiu, które powstały w prenatalnym okresie rozwoju dziecka lub w czasie porodu,

czy

opcja 2: jednorazowe świadczenie z tytułu urodzenia dziecka, u którego zdiagnozowano ciężkie i nieodwracalne upośledzenie, które powstało w prenatalnym okresie rozwoju dziecka?

Jak dla mnie opcja 1, ja nawet nie wiem czy wolno nam modyfikować nazwę świadczenia. U nas przykład lekarz wypełnił zaświadczenie itd stwierdził powyższy fakt ale nie wskazywał dokładnie kiedy powstało to czy w okresie prenatalnym czy w trakcie porodu, a zaświadczenie wydane przez niego jest w 100% poprawne.
zochi
Stażysta
Od: 05 gru 2017, 14:56
Zajmuję się: ŚW/DM/DE/KDR

Napisano: 01 paź 2019, 9:01

W takich przypadkach lepiej poprosić prawników o pomoc.
stargames
FeliksZielinski
Praktykant
Od: 01 paź 2019, 8:58
Zajmuję się: FA

Napisano: 01 paź 2019, 9:03

Zrobiłem to, kiedy wypłaciłem zasiłek mojej babci.
stargames
FeliksZielinski
Praktykant
Od: 01 paź 2019, 8:58
Zajmuję się: FA

Strona 2 z 2    [ Posty: 15 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x