WZORY DOKUMENTÓW - Wzory pism

Strona 3 z 5    [ Posty: 43 ]

Napisano: 11 paź 2008, 14:55

mnie tez nie udało się tam zalogować
~ewik

Napisano: 27 paź 2008, 14:53

Potrzebuję wzoru na decyzję uchylającą obiady w szkole, dzieci są zabrane do rodziny zastępczej Macie może takie decyzje?
~kasia

Napisano: 31 paź 2008, 15:46

nikt nie wejdzie na to konto bo ten kto je zakładał nie wziął pod uwage że za utrzymanie tego konta trzeba płacić
~Dorota

Napisano: 12 lis 2008, 13:13

sorry ale tez próbowałam i nie zalogowalam się
~Inga

Napisano: 05 sty 2010, 11:15

proszę o wzór dokumentu na wezwanie na przesłuchanie strony ( odwołanie kolegium do ponownego rozpatrzenia z powodu braku protokołu z przesłuchania strony)
~Ania M

Napisano: 05 sty 2010, 22:23

pilnie potrzebuję wzoru decyzji kierującej do dziennego domu pomocy, pliss
jakie rozstrzygnięcie zamieszczacie, czy piszecie tez o przyznaniu posiłku w ddp, terapii, jak zorganizowaną macie odpłatność za pobyt i za posiłek - czy wydajecie osobne decyzje? itp?
~Reńka

Napisano: 05 sty 2010, 22:26

ja też nie mogłem tam wejść. Organizujemy w gminie Dzienny dom. Poszukuję dokumentów organizacyjnych i podobnie jak Reńka wzorów decyzji, regulacji odpłatności. Mój mail: stachryb@wp.pl Z góry dziękuję za pomoc.
~Stach

Napisano: 12 sty 2010, 16:24

Witam! Potrzebuje na citi!!! Wzór decyzji na odmowę na zasiłek okresowy z tytułu przekroczenia. Dzięki z góry pozdrawiam.
~Beata

Napisano: 12 sty 2010, 16:31

mój email filifrank@o2.pl
~Beata

Napisano: 09 lut 2010, 18:38

Witam. chciałabym prosić o przykładowe sprawozdanie, wzór sprawozdania nad nieletnim do czasu uzyskania przez niego pełnoletności, ma być złożony do sądu. Wyślijcie mi na e-maila:blondynka339@wp.pl
POMÓŻCIE!!
~KAsia

Strona 3 z 5    [ Posty: 43 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem