x

Wybrane tematy:
świetlice środowiskowe w 2015 r.? Zachowaj trzeźwy Umysł Szkolenie- kontrola przedsiębiorców sprzedających alkohol przez GKRPA organizacja koloni programem terapeutycznym leczenie z.stały-alkohol
ODPOWIEDZ
DominikWachowski28

x

Post autor: DominikWachowski28 »

Wita nie polecam nikomu tego Ośrodka leczyłem sie w nim prawie 2 lata póżniej 4 miesiące i teraz żyje normalnie prawie 3 lata więc jeżeli ktoś chce wyjść z nałogu to samemu można to zrobić liczą się chęci i dążenie do celu ja sobie obrałem za cel szkołę.To co dzieje się w tym Ośrodku przechodzi momentami ludzkie pojęcie np.przemoc psychiczna stosowana przez niektórych terapeutów i ludzi idącymi za nimi.Trzeba leczyć się po swojemu bo w życiu nie będzie ludzi którzy bedą tobą ,,kierować''Kadra ma Ciebie w dupie wszystkich traktują z dystansem jak by bali się że się współuzależnią a pózniej maja czelność mówić ze to co robią to jest poświęcenie jak Basia która nie była nic lepsza(założycielka Ośrodka)Czuć od was butę i lekceważenie i możecie twierdzić że ludzie się nie leczą ale sama abstynencja pomaga poukładać sobie wiele spraw w głowie poza tym za leczenie w tym ośrodku się płaci więc skąd ludzie mogą wiedzieć co dla mnie jest najlepsze i czego od życia chcę przyjeżdżam po swoje i wyjeżdżam ale nie dla wszystkich to jest tak zrozumiałe!Co najlepsze Ania potrafi wysłać ulotkę po skończonej terapii z numerem konta na które można przelać pieniądze na jej fundacje Wolałbym te pieniądze przeznaczyć np na Hospicjum Masz swoich ludzi to proś ich o pomoc na mnie już nie licz!
ODPOWIEDZ