z czego wynika żądanie zakończenia odwołań SKO czy WSA itp ? - Świadczenia rodzinne

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]

Napisano: 21 maja 2014, 11:04

Najpierw w ramach protestu (a raczej z nudów) składacie bezsensowne odwołania a potem się dziwicie, że czekacie po kilka miesięcy na rozstrzygnięcie.
"Oko za oko, ząb za ząb, złotówka za złotówkę."
Kodeks Hammurabiego
ludek
Awatar użytkownika
Podinspektor
Od: 23 cze 2006, 14:51
Zajmuję się:

Napisano: 21 maja 2014, 11:40

W lipcu-sierpniu 2013 r. nikt nie wiedział co przyniesie przyszłość !?????????? :?
Trzeba było się "zabezpieczyć" i odwoływać na wszelki wypadek ...

Wtedy nikt nie przypuszczał że ogłoszenie wyroku TK bedzie już 5 grudnia 2013 r.
Teraz łatwo pisać że coś było bez sensu, jednak wtedy byliśmy pozostawieni sami sobie !!!!!!! :evil:
opiekun WO

Napisano: 21 maja 2014, 14:06

Zdecydowanie ! złożyłem dzisiaj wniosek o ZDO w mops, chociaż wczoraj dowiedziałem się że nie przyjmą z powodu moich odwołań które są w SKO !!!

Dodatkowo ! jeszcze, przedstawiłem do skserowania wysłane dzisiaj pismo [oświadczenie o cofnięciu odwołań od decyzji administracyjnych w SKO] oraz potwierdzenie nadania na poczcie !

Tylko nasuwa się pytanie dlaczego to się musi odbywać w taki sposób ? komu potrzebne są te wrogie spojrzenia i podniesione ciśnienie opiekuna składającego wniosek o ZDO :?:

Być może wy pracownicy macie to na co dzień ale mi to się średnio podoba !!!!!!!!! po roku wykluczenia :roll:
opiekun WO

Strona 2 z 2    [ Posty: 13 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x