z innej bajki... - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 26 wrz 2013, 15:39

Temat może i zaczepny, ale ciekawa jestem jak to wygląda w różnych województwach...
Czy ktoś z was otrzymał może z urzędów wojewódzkich zgodnie z art. 7 ust. 1 pkt ustawy o przeciwdziałaniu przemocy ... materiały instruktażowe, zalecenia, procedury postępowania interwencyjnego w sytuacjach kryzysowych związanych z przemocą w rodzinie dla osób realizujących te zadania?
Bo od nas wymaga sie ciągle jakis analiz, sprawozdań, zestawień, diagnoz, programów, strategii itp. i oczywiście ściśle jestesmy z tych bzdur rozliczani ...a w druga stronę (z góry na dół) to juz tak sprawnie nie działa ??? :)
~anna

Napisano: 26 wrz 2013, 16:19

nic takiego nie otrzymaliśy
~z bajki prawdziwej

Napisano: 26 wrz 2013, 16:24

już w 2011 roku, dokładnie 21.12.2011, później wersja \"wzbogacona\" z 05.12.2012 z poradnikiem , jako dumnie brzmiący -efekt pracy podzespołu d/ s przemocy - czemu zaczepny temat?
~emilka

Napisano: 26 wrz 2013, 16:39

bo u nas cisza w tym temacie i co gmina to właśnie inna bajka :)
~anna

Napisano: 26 wrz 2013, 16:42

czyli ,,bajki z mchu i paproci\'\'
~z bajki prawdziwej

Napisano: 26 wrz 2013, 16:44

o !- to radosna twórczość.

P. S : a swoją drogą- ciekawe czy TY jesteś tą wrażliwą na \"mój język \" ~anną....? :)
~emilka

Napisano: 27 wrz 2013, 17:52

emilko mozna te materiały gdzieś podejrzeć? Zawsze może sie cos przydać - oj żeby jeszcze tylko znaleźć czas na poczytanie...

odp na PS \"Twój język\" mi jak najbardziej odpowiada, ale złośliwości już zdecydowanie mniej :)
~anna

Napisano: 27 wrz 2013, 19:41

ale ja nie chciałam być uszczypliwa..po prostu myślałam -że to chodzi o tę annę - której ja przestrzeń zabieram na tym dziale ..co do swobody i możliwości wypowiedzi ..a i mój język --łeee

więc \" ściśniam \"teraz jak mogę wyrazy i się pilnuję.
Podejrzeć można te szwargały ...\" noł problem\"
~emilka rasyłow

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x