Zakończenie obsługi wniosku - Karta Dużej Rodziny

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]

Napisano: 07 sty 2016, 13:26

kiedy następuje zakończenie obsługi wniosku?? przed zamówieniem kart??? czy po zamówieniu?? CZY PO WYDAniu??
sikdr

Napisano: 02 lut 2016, 10:47

podbijam..
jakaja

Napisano: 02 lut 2016, 14:55

Po wydaniu kart. Zakładka u góry po prawej i "zakończ obsługę wniosku"
wena

Napisano: 03 lut 2016, 10:40

Może ktoś mi pomoże! Karty wydałam i wydrukowałam potwierdzenie wydania ale nadal otwiera się w zakładce do OBSŁUŻENIA a nie w OBSŁUŻONA. Status wniosku ROZPATRZONA a jak klikam na ZMIEŃ STATUS SPRAWY - zakończ obsługę wniosku to pojawia się okno ZAKOŃCZENIE SPRAWY - podaj powód zakończenia obsługi sprawy - i co dalej ? co się wpisuje albo co zrobić by miał status OBSŁUŻONY
a....

Napisano: 03 lut 2016, 10:48

a co jeśli dałam status zakończ obsługę a karty są jeszcze w produkcji??? da się to cofnąć jakoś???
ahania

Napisano: 03 lut 2016, 14:59

Ja wpisałam: obsługa zakończona wydaniem wnioskowanych kart" i kliknęłam zakończ obsługę. Wniosek przeszedł do obsłużonych.
wena

Napisano: 03 lut 2016, 15:14

spokojnie.. jak dzwoniłam do asseco to Pani powiedziała że nawet przed wydaniem kart możemy zrobić zakończ obsługę i tak przy jednym wniosku w sumie zrobiłam... przy kilku następnych wstrzymuje się jednak do wydania kart i potem zakończę obsługę. odkąd można zamawiać karty w produkcji mam ich sporo...ale jeszcze nic mi nie wysyłają :(
spokoloko

Napisano: 03 lut 2016, 16:02

a to jak jest w produkcji to juz chyba zamowiona tak było kiedys w RI kdr czy sie myle ?
1986

Strona 1 z 1    [ Posty: 8 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x