zamiana na dyżury
Re: zamiana na dyżury
ale niektórzy z nas są z karty nauczyciela i im zwłaszcza pokazuje \"kto tu rządzi...\".
u mnie wprowadzono \"limity\" zamaian 0tzn. 6/rok. Ciekawe co będzie jak się przekroczy...Ktoś wie co można wtedy zrobić-oczywiście poza L4?
Pani Magdo - nie ma takiego tworu jak zamiana dyżurów, jeśli dyrektor na to pozwala to jest ryzykantem. Kazda komisja PIP to zarzuci jako nie zgodne z KP. Tak sie utarło w placówkach gdzie są dyżury, że można się zamieciać, ale jak sie coś stanie to dyrektor ma po dupie a nie wychowawca.
Jeśli uważasz, że dyrektor przestraszy się opinii wychowawców z forum - to się bardzo mylisz, do kierowania placówka podstawą są inne akty prawne a nie placzliwe wywody wychowaców, którzy mają bardzo minimalną wiedzę lub jej wcale nie mają na temat przepisów i bycia wychowawcą z powołaniem. Życzę powodzenia.........
Lulu nie powołanie a wykształcenie i predyspozycje pozwalają być wychowawcą. Widzę, że masz wszystkich za głąbów ( i być może z takimi pracujesz) Jeśli takich masz pracowników jak opisałaś/eś to powinnaś zastanowić się nad sobą. A dyrektor, który tak rządzi zasługuje na \"hurtowe\" urlopy na żądanie.
lulu... myśmy mieli takiego cwaniaka jak ty za dyrektora... mieliśmy bo razem ze związkami się go pozbyliśmy...
uważaj... ten brak szacunku Cię zgubi...
uważaj... ten brak szacunku Cię zgubi...
Popieram moje poprzedniczki
~chudzik
~baśka
Jak ktoś taki może być dyrektorem, dla mnie ta ~lulu
jest osobą niegodną szacunku - dyrektor, który wystepuje przeciwko swoim pracownikom, człowieku zastanów się nad sobą rządzić to Ty możesz u siebie w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
~chudzik
~baśka
Jak ktoś taki może być dyrektorem, dla mnie ta ~lulu
jest osobą niegodną szacunku - dyrektor, który wystepuje przeciwko swoim pracownikom, człowieku zastanów się nad sobą rządzić to Ty możesz u siebie w domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
do \"chudzika, baśki i kasi\"ludzie o czym wy tu piszecie. \"zwolnienie, cwaniak dyrektor itp\" to jest jakać przepychanka - zapominacie o dzieciakach, które to wszystko widzą i slyszą. Jak można mieć klapki na oczach i widzieć tylko swój noś. Pracujecie z dziećmi a sami zachowujecie się jak dzieci. Mala kontrowersja a z waszej strony atak. Agresja jest oznaką slabości i zlym doradcą.
do lulu...
Ignorancja dla własnych pracowników i brak szacunku jest nie tylko oznaką słabości ale przejawem głupoty!
I nie mieszaj tu dzieci... które zapewne też nie mają o Tobie najlepszego zdania...
Ignorancja dla własnych pracowników i brak szacunku jest nie tylko oznaką słabości ale przejawem głupoty!
I nie mieszaj tu dzieci... które zapewne też nie mają o Tobie najlepszego zdania...
do \"Grzegorza\" moja odpowiedź była do innej osoby a nie do ciebie, więc co się wcinasz - widać prawda Cię boli. A jeśli chodzi o dzieci to one są dla mnie najważniejsze - w przeciwieństwie do ciebie pieniaczu.
Oprócz zamiana na dyżury - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Czy się należą?
Niesprawiedliwe różnice
Roczne Studium Terapii Rodzin
Roczne Studium Terapii Rodzin
kieszonkowe pomóżcie !!!!
praktykanci
żywienie dzieci od 0 do 3 lat
refleksja
DYREKTOR BEZ KONKURSU
terapeuta edukacyjny w placówce
nocka do 10 rano
etat w małopolskim