Zamówienie i wydanie Kart - POMOCY !!!
Zamówienie i wydanie Kart - POMOCY !!!
Hej,
Mam dwa problemy:
1. Wprowadziłam rodzinę, wszystko jest dobrze, wszystko zatwierdziłam, zapisałam, system nie widzi nieprawidłowości, zaznaczyłam w "Decyzje/przyznanie/wydanie kart" przyznanie kart- zatwierdziłam to ale nie mam pojęcia co dalej? W Nowym Zamówieniu te karty nie są widoczne. Jak mam je zamówić? Co dalej zrobić?
2. Wydałam karty rodzinie, zaznaczyłam w programie w zakładce "Karty" wydanie, wydrukowałam potwierdzenie, ale dalej tą rodzinę mam widoczną we wnioskach do obsłużenia? Czy mam w szczegółach sprawy zaznaczyć "Zmień status sprawy" na zakończoną obsługę? czy to samo ma się jakoś zmienić?
Pomóżcie! Już tydzień się z tym męczę ;/
Mam dwa problemy:
1. Wprowadziłam rodzinę, wszystko jest dobrze, wszystko zatwierdziłam, zapisałam, system nie widzi nieprawidłowości, zaznaczyłam w "Decyzje/przyznanie/wydanie kart" przyznanie kart- zatwierdziłam to ale nie mam pojęcia co dalej? W Nowym Zamówieniu te karty nie są widoczne. Jak mam je zamówić? Co dalej zrobić?
2. Wydałam karty rodzinie, zaznaczyłam w programie w zakładce "Karty" wydanie, wydrukowałam potwierdzenie, ale dalej tą rodzinę mam widoczną we wnioskach do obsłużenia? Czy mam w szczegółach sprawy zaznaczyć "Zmień status sprawy" na zakończoną obsługę? czy to samo ma się jakoś zmienić?
Pomóżcie! Już tydzień się z tym męczę ;/
Re: Zamówienie i wydanie Kart - POMOCY !!!
Ja mam ten sam problem nr 2 i co z tym zrobić niewiem ;/
tak. zmień status sprawy : zakończone i przejdzie do wniosków : obsłużone.
gops_migotka kaza podac powod zakonczenia oblugi wpisywalas cos?
Wchodze we wnioski do obsłużenia zaznaczam ten wniosek i status sprawy robie zakończ obsługę- pokazuje sie komunikat jaki jest powód zakończenia sprawy. tak ma być?
No własnie jeszcze nie, ale wg mnie to wniosek rozpatrzony. Chyba tak należy wpisać?
Ja też tak zrobiłam i w komentarzu napisałam "Karty wydano"
A co z tym pierwszym pytanie? Ktoś ? coś?
Koleżanki pomóżcie. Nie mogę zamówić kart, bo pokazuje się komunikat "Błąd. wyjątek." Kilkakrotnie próbowałam ale za każdym razem jest ten sam komunikat. Karty maja status " do zamówienia". Co mam robić.
Oprócz Zamówienie i wydanie Kart - POMOCY !!! - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
nowy wniosek
miejscowosc
instrukacja poruszania się po systemie
dodanie rodziny
Numer koperty
komunikat na SI KDR
Zamówienie
Anulowanie
brak sił
Help Desk KDR
Termin ważności karty
wydruki