Zamówienie kart 4 z 5 osób - jak zrobić Pomóżcie!

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
lucynamops

Zamówienie kart 4 z 5 osób - jak zrobić Pomóżcie!

Post autor: lucynamops »

Mam problem. Pani złożyła wniosek o przyznanie kart dla 4 osób z 5 osobowej rodziny.Wprowadziłam wniosek, jak dochodzę do części decyzje o przyznaniu kart zaznaczam 4 osoby, że wnoszę o przyznanie kart rozpatruje i zapisuję. Ale za nic w świecie nie mogę ZATWIERDZIĆ - to okienko jest nieaktywne i nie mogę ostatecznie zamówić kart... Ktoś miał taki problem i wie jak go rozwiązać??? Proszę pomóżcie...
lucynamops

Re: Zamówienie kart 4 z 5 osób - jak zrobić Pomóżcie!

Ok, juz wiem :)
ann54

Post autor: ann54 »

Ale ja nie wiem. Napisz jak zrobiłaś proszę.
lucynamops

Jak dojdziesz do miejsca gdzie masz rozpatrzenie to fajeczką zaznaczasz te karty gdzie wnoszą o karty dajesz i w wyniku rozparzania dajesz"przyznane" a potem zapisz. Dalej zaznaczasz fajeczką tą osobę/osoby, gdzie nie wnoszą o karty i niżej gdzie wybierasz wynik rozpatrzenia dajesz "bez rozpatrzenia" (czy coś w tym stylu tam jest :)) i zapisz. I wtedy pojawia Ci się aktywne pole ZATWIERDŹ. I zatwierdzasz i dalej lecisz już normalnie :)
lucynamops

Właśnie przeczytałam swój post i widzę, że jakoś nieskładnie to napisałam ;p Sorki- zmęczenie :)
Jak czegoś nie zrozumiesz to pisz :)
ann54

Post autor: ann54 »

Dzięki. Też już zrobiłam. ;)
ODPOWIEDZ