zapotrzebowanie
-
- VIP
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: zapotrzebowanie
ja też nic takiego nie miałam
Baaardzo was proszę, jeżeli należało zrobić zapotrzebowanie na 2015r., to wskażcie nam gdzie to było, kiedy, do kiedy itd., bo ja naprawdę przeszukałam CAS ni nic tam nie znalazłam
W CAS tylko nie w KDR a w PS. "Karta Dużej rodziny-zapotrzebowanie 2015. Termin 29.12.2014 r. Musisz szukać tego formularza np. po terminie zapotrzebowania. U góry masz możliwość przesuwania formularzy i wśród formularzy z 2014 r. masz to zapotrzebowanie.
Niestety nigdzie tego nie znalazłam - szukałam w spr. jednorazowych, resortowych, w ocenie zasobów PS, a nawet w zb. centralnych - oczywiście w PS, więc już głupieję
A sprawdź jeszcze w dzienniku podawczym Urzędu Gminy czy Miasta. Pismo z dnia 19.12.2014 r. czy do nich informacja też nie dotarła.
A jak nie, to zadzwoń do właściwego sobie urzędu wojewódzkiego, najlepiej do osoby, która się tym zajmuje w Twoim województwie i pytaj.
A jak nie, to zadzwoń do właściwego sobie urzędu wojewódzkiego, najlepiej do osoby, która się tym zajmuje w Twoim województwie i pytaj.
Słuchajcie - właśnie odbyłam rozmowę tel z pracownikiem Urzędu Wojewódzkiego,Pani nic nie wie o jakimś zapotrzebowaniu, powiedziała, że nic takiego nie ma
Słuchajcie - właśnie odbyłam rozmowę tel z pracownikiem Urzędu Wojewódzkiego,Pani nic nie wie o jakimś zapotrzebowaniu, powiedziała, że nic takiego nie ma
Oprócz zapotrzebowanie - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
ma prawo?
Adres zameldowania a adres zamieszkania
Pilne
czy w takiej sytuacji mężowi też przysługuje KRD?
uprawnienie do KDR pilne
czy nalezy sie karta?
logowanie CAS
Druk wniosku i więcej niż troje dzieci
zawarcie związku małżeńskiego
spraozdanie wiersze 5
JAK WYLICZYĆ SPRAWOZDANIE KDR ostatnia kolumna
KDR koszty
sprawozdanie - liczba wydanych kart
WNIOSEK!
Koszty!!
małżonek