zapotrzebowanie

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
anetag
VIP
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: zapotrzebowanie

Post autor: anetag »

ja też nic takiego nie miałam
Model

Post autor: Model »

Baaardzo was proszę, jeżeli należało zrobić zapotrzebowanie na 2015r., to wskażcie nam gdzie to było, kiedy, do kiedy itd., bo ja naprawdę przeszukałam CAS ni nic tam nie znalazłam
ira

Post autor: ira »

W CAS tylko nie w KDR a w PS. "Karta Dużej rodziny-zapotrzebowanie 2015. Termin 29.12.2014 r. Musisz szukać tego formularza np. po terminie zapotrzebowania. U góry masz możliwość przesuwania formularzy i wśród formularzy z 2014 r. masz to zapotrzebowanie.
Model

ok, już się zabieram za szukanie tego
Model

Niestety nigdzie tego nie znalazłam - szukałam w spr. jednorazowych, resortowych, w ocenie zasobów PS, a nawet w zb. centralnych - oczywiście w PS, więc już głupieję
Kinya

Post autor: Kinya »

A sprawdź jeszcze w dzienniku podawczym Urzędu Gminy czy Miasta. Pismo z dnia 19.12.2014 r. czy do nich informacja też nie dotarła.
A jak nie, to zadzwoń do właściwego sobie urzędu wojewódzkiego, najlepiej do osoby, która się tym zajmuje w Twoim województwie i pytaj.
jaaaa

Post autor: jaaaa »

do mnie też nic nie przyszło. jestem z łódzkiego
Model

Słuchajcie - właśnie odbyłam rozmowę tel z pracownikiem Urzędu Wojewódzkiego,Pani nic nie wie o jakimś zapotrzebowaniu, powiedziała, że nic takiego nie ma
Model

Słuchajcie - właśnie odbyłam rozmowę tel z pracownikiem Urzędu Wojewódzkiego,Pani nic nie wie o jakimś zapotrzebowaniu, powiedziała, że nic takiego nie ma
Model

ODPOWIEDZ