zapotrzebowanie
zapotrzebowanie
Powiedzcie mi jak robię zapotrzebowanie na kwiecień, to mam zapotrzebować według faktycznie złożonych wniosków (wprowadzone do systemu) na ten miesiąc, czy już obsłużonych (wprowadzone i wydane karty)?
-
- Stażysta
- Zajmuję się:
- Kontakt:
Re: zapotrzebowanie
musisz wygenerować raport za okres od początku roku do końca kwietnia i to co wyjdzie wpisać jako zapotrzebowanie. i nie trzeba robić zapotrzebowania co miesiąc dopiero jak się trochę nazbiera..takie info dostałam z UW
-
- Stażysta
- Zajmuję się: ŚW, ŚR, KDR
- Kontakt:
olga123 pisze:musisz wygenerować raport za okres od początku roku do końca kwietnia i to co wyjdzie wpisać jako zapotrzebowanie. i nie trzeba robić zapotrzebowania co miesiąc dopiero jak się trochę nazbiera..takie info dostałam z UW
tylko narazie nie jest udostępniony moduł sprawozdań a miał być udostępniony pod koniec kwietnia...
ale gdzie robicie te zapotrzebowania ? bo ja od stycznia nie robiłam żadnego, kiedyś była zakladka w casie na zapotrzebowania a teraz nie ma...
noo własnie ja tez nie robilam zadnego zapotrzebowania, ani sprawozdania!! Czy cos nie tak u mnie w programie??
Oprócz zapotrzebowanie - Karta Dużej Rodziny przeczytaj również:
przedłużenie
Decyzja - utrata uprawnień
okres sprawozdanie
Sprawozdania, raporty
Moduł Raportowy (MRAP)
WNIOSEK BEZ ROZPATRZENIA?
zmiana adresu, ale nie gminy
słownik w programie kdr
DECYZJA
Duplikat KDR
wiek - szkoła