zapotrzebowanie

Wybrane tematy:
Opowiedz o swych traumatycznych przeżyciach z SI KDR Duplikat, krok po kroku Małżeństwo bez wspólnych dzieci zamiast nazwisko imię KDR- dziecko niepełnosprawne osoba wcześniej była posiadaczem KDR
ODPOWIEDZ
Ewa23

zapotrzebowanie

Post autor: Ewa23 »

Powiedzcie mi jak robię zapotrzebowanie na kwiecień, to mam zapotrzebować według faktycznie złożonych wniosków (wprowadzone do systemu) na ten miesiąc, czy już obsłużonych (wprowadzone i wydane karty)?
olga123
Stażysta
Zajmuję się:
Kontakt:

Re: zapotrzebowanie

Post autor: olga123 »

musisz wygenerować raport za okres od początku roku do końca kwietnia i to co wyjdzie wpisać jako zapotrzebowanie. i nie trzeba robić zapotrzebowania co miesiąc dopiero jak się trochę nazbiera..takie info dostałam z UW
Johny
Stażysta
Zajmuję się: ŚW, ŚR, KDR
Kontakt:

Post autor: Johny »

olga123 pisze:musisz wygenerować raport za okres od początku roku do końca kwietnia i to co wyjdzie wpisać jako zapotrzebowanie. i nie trzeba robić zapotrzebowania co miesiąc dopiero jak się trochę nazbiera..takie info dostałam z UW

tylko narazie nie jest udostępniony moduł sprawozdań a miał być udostępniony pod koniec kwietnia...
aniulka

Post autor: aniulka »

ale gdzie robicie te zapotrzebowania ? bo ja od stycznia nie robiłam żadnego, kiedyś była zakladka w casie na zapotrzebowania a teraz nie ma...
jajaja

Post autor: jajaja »

noo własnie ja tez nie robilam zadnego zapotrzebowania, ani sprawozdania!! Czy cos nie tak u mnie w programie??
ODPOWIEDZ