A jaką podstawę prawną podać w tym piśmie do udzielenia inf.?Kattis pisze:Pismo do działu Ewidencji Ludności naszej Gminy z prośba o podanie takich informacji.
A ja po prostu poszłam i poprosiłam koleżankę o udzielenie mi takiej informacji. Przy mnie sprawdziła podała liczbę i tyle. Nie bawiłam sie w żadne pisma.Avidrock pisze:A jaką podstawę prawną podać w tym piśmie do udzielenia inf.?Kattis pisze:Pismo do działu Ewidencji Ludności naszej Gminy z prośba o podanie takich informacji.
u nas też to samo, i tak z tymi zameldowaniami różnie - jedni zameldowani a mieszkają gdzie indziej (w tym za granicą), albo odwrotnie. Zresztą i tak co tydzień (jak nie codziennie) będą sprawozdania, raporty itp. to się skorygujeEdysia185 pisze:A ja po prostu poszłam i poprosiłam koleżankę o udzielenie mi takiej informacji. Przy mnie sprawdziła podała liczbę i tyle. Nie bawiłam sie w żadne pisma.Avidrock pisze:A jaką podstawę prawną podać w tym piśmie do udzielenia inf.?Kattis pisze:Pismo do działu Ewidencji Ludności naszej Gminy z prośba o podanie takich informacji.
tylko u nas taka "koleżanka" w gminie że za chiny nie poda informacjiEdysia185 pisze:A ja po prostu poszłam i poprosiłam koleżankę o udzielenie mi takiej informacji. Przy mnie sprawdziła podała liczbę i tyle. Nie bawiłam sie w żadne pisma.Avidrock pisze:A jaką podstawę prawną podać w tym piśmie do udzielenia inf.?Kattis pisze:Pismo do działu Ewidencji Ludności naszej Gminy z prośba o podanie takich informacji.
Bez żadnej podstawy.Avidrock pisze:A jaką podstawę prawną podać w tym piśmie do udzielenia inf.?Kattis pisze:Pismo do działu Ewidencji Ludności naszej Gminy z prośba o podanie takich informacji.
Pomoc Społecznąelaswiadczenia pisze:A co oznacza PS