zapytanie o pomoc dla rodzinki wielodzietnej - Pomoc społeczna (forum ogólne)

Strona 3 z 3    [ Posty: 27 ]

Napisano: 17 mar 2014, 13:46

Mnie jest wstyd za Tosię.
~Esia

Napisano: 17 mar 2014, 13:47

zwróć się o pomoc do OPS
~z

Napisano: 17 mar 2014, 15:58

Tosia, żenada, bliźniaki 2 miesięczne, a ty pełna jadu, czy ty pracujesz w pomocy społecznej?? zmień zawód kobieto i nie cierp.
~bbb

Napisano: 17 mar 2014, 16:02

Tosia to matka pracująca
~magda

Napisano: 17 mar 2014, 19:05

Tośka 100% racji, ludzie brać odpowiedzialność za siebie i swoje dzieciaki a nie biegać po zasiłki!! Co to ch0lera za czas kiedy nieróbstw0 i lenistw0 promuje się zasiłkami .
~MSC

Napisano: 17 mar 2014, 19:38

a co to za czas, że za pensję nie idzie przeżyć, przecież jasno jest napisane, że mąż pracuje a dzieci malutkie i czyja to wina, że druga ciąża bliźniacza, co usunąć miała, tak pitolicie niektórzy jak potłuczeni, lepiej się zastanówcie co wy byście zrobili jakbyście robotę stracili, co każdemu rodzinka pomoże na czas poszukiwania, a jak się przeciągną to myślicie, że im nie zbrzydnie, siedzicie pewnie w jednym miejscu cały czas i tak mędrkujecie a pewnie w życiu roboty nie zmieniali
~8

Napisano: 17 mar 2014, 20:54

dla przychylnych z normalna odpowiedzią dziekuje za to pewnym osobą co napisały nie chęć w moją strone życzę położenia kłód pod nogi , zawsze pracowalam teraz tylko chwilowo nie , wiec grzecznie zapytałam a wy moi miłi żerujcie na biednych miedzy innymi do Tosia, msc,, A Pani Tosia to chyba nie zna życia i z całego serca życzę jej by znalazła sie w takiej sytuacji jak ja .
~lola odp.

Strona 3 z 3    [ Posty: 27 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x