zarobki dyrektorów placówek

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~asia

Re: zarobki dyrektorów placówek

Post autor: ~asia »

54 tyś rocznie brutto-warmińsko-mazurskie
~zarobki

Post autor: ~zarobki »

bielsko około 90000 rocznie= około 6923 brutto miesięcznie :)
~zarobki

Post autor: ~zarobki »

bielsko około 90000 rocznie= około 6923 brutto miesięcznie :)
~lex

Post autor: ~lex »

Każdy może zostać dyrektorem. Szczególnie polecam placówki op-wych. Ci którzy zazdroszczą zobaczą jaki to łatwy kawałek chleba.
~Agata

Post autor: ~Agata »

a ja mam 4960 netto, czy to mało? czy to dużo? biorąc zarobki ludzi w zakładach pracy, to pewnie dużo, jak ojciec rodziny zarabia 2000 tys brutto, natomiast mając dwie placówki, pracowników itp to chyba szału nie ma. Pozdrawiam
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

Agata to ja mam 4600 jednak niestety brutto. Do pracy dojeżdżam 30 km i nie płacą mi za to. Życie jest piękne i nie narzekam.
~Agata

Marcin, swego czasu przez 14 lat dojeżdżałam do pracy 50 km, uczyłam w szkole. Wiem, jak się dojeżdza tyle km. pozdrawiam
~Inka

Post autor: ~Inka »

A jak jest u Was z nadgodzinami? Sami bierzecie jako dyrektorzy, czy najpierw dajecie pracownikom?Bo u mnie dyrekcja ma pierwszeństwo. KP zero nadgodzin.
~Agata

U nas nie ma nadgodzin ;)
~Inka

Post autor: ~Inka »

Nie ma nadgodzin. Marzenie każdego dyrektora, no chyba, że sam nieźle na tym dorabia do pensji;)
ODPOWIEDZ