zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej
zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej
Niedługo mam rozpocząć pracę w wielofunkccyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej i zastanawiam się ile mogę zarobić,bo z tego co słyszałam pensje są głodowe. Bardzo proszę o informację. Dodam jeszcze,że jest to praca na stanowisku młodszego wychowawcy zgodnie z Kodeksem Pracy. Proszę o podanie zarobków brutto lub netto. Z góry dziękuję.
Re: zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej
ja też pracuje na stanowisku młodszego wychowawcy w domu dla dzieci. moja pensja na dzien dzisiejszy wynosi 1.270 zł a w tym premia dodatek nocny i 5 procent stazowego. tyle zarabiam za 40 godzin pracy z dziecmi. pozdrawiam.
Re: zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej
Monia, brutto czy netto?
netto. jakby było brutto to by mi na bilet miesięczny nie starczyło. ale powtarzam ta pensja to juz wszystko co wpływa na moje konto podstawa, premia, dodatek nocny, nieraz nadgodziny i 5 stazowego.
ja za 32 godz. dydaktyczne plus 8 \'\'papierkowych\'\' mam1620brutto podstawy plus premia za latapracy plus godz nocne
Moi wychowawcy mają 2005, po dwóch latach pracy za 40h
nie na konto - brutto, ale jak doliczą stażowe + 20% premii, to tyle im wyjdzie!
nie na konto - brutto, ale jak doliczą stażowe + 20% premii, to tyle im wyjdzie! czyli 2005 na konto!
ale za nim wywalczyłam podwyżki - to tylko 1200 na konto ;( teraz wszyscy są szczęśliwi!
Oprócz zarobki młodszego wychowawcy w wielofunkcyjnej placówce opiekuńczo-wychowawczej - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
gdzie mam złorzyć wniosek
RDD
Ubezpieczenie zdrowotne wychowanków placówki op.wych. - jakie procedury?
ciężko upośledzona umysłowo córka
Grafiki pracy
Wymagane dokumenty
co wy na to
Rodzice pilnie poszukiwani DZ 03.09.2008r.
opiekun nocny???
terapeuta w placówce wielofunkcyjnej
mow i mos
Opiekun prawny
młodszy wychowawca a wychowawca
Pomoc na kontynuację nauki
Ośrodki socjoterapeutyczne wykaz
wyprawka