Zarobki wychowawców w placówkach

Wybrane tematy:
socjoterapia Opieka prawna nad małoletnią wychowanką w ciąży Zwolnienie dziecka z placówki opiekuńczo- wychowawczej urlopowanie wszystkich wychowanków z placówki... Alimenty ponowne umieszczenie w POW odpłatność za pobyt pensjonariusza w ZOL
~ewka

Zarobki wychowawców w placówkach

Post autor: ~ewka »

Chwalili się zarobkami nasi szefowie - może i my sie pochwalmy.
1600 - brutto (mgr z przygot pedagogicznym 2-lata w placówce) plus dodatek za noce, praca w systemie zmianowym we wszystkie dni tygodnia, a także w święta.
Rocznie wynosi to około 20 tys oczywiście brutto.

~Agata

Re: Zarobki wychowawców w placówkach

Post autor: ~Agata »

Ewka, u mnie wychowawca z kilkuletnim stażem ma średnio 2.200 na rękę. Pozdrawiam
~lex

Post autor: ~lex »

ok 2tys na rękę śląskie
~Marcin

Post autor: ~Marcin »

ewka po co z takim przekąsem. Ja nie chwalę i nie narzekam. Po prostu podałem co dostaję. U mnie wychwoawcy mają od 1800 do 2200 brutto plus stażowe i nocki. Mówię o kodeksie. Karta jak w całym kraju. Gdyby to zależało tylko od mojej osoby to wyrównałbym wynagrodzenia do poziomu karty.
~Ewa

Post autor: ~Ewa »

U mnie KP 1500 na rękę,KN 3000tyś.
~ewka

Post autor: ~ewka »

Marcinie jest mi po prostu przykro, że moja praca jest oceniana na poziomie płacy minimalnej, a kierunkowe studia które skończyłam nie mają wpływu na jej wysokość.
Wiem, ze w mojej placówce pracownicy obsługi zarabjają na podobnym poziomie co wychowawcy, a to już tylko i wyłącznie zależy od szefa.
~kamila

Post autor: ~kamila »

u mnie sekretarka po technikum ma płace zasadnicza wyższa od mojej.nowa dyr nie widzi w tym nic złego!za to wg niej wychowawcy zarabiają za dużo-2700brutto.sama szukam pracy by odejść
~Fasolka

Post autor: ~Fasolka »

1900zl na rękę ( po walkach o podwyżki).
~hey

Post autor: ~hey »

około 2100 na reke ze wszystkim
~moni

Post autor: ~moni »

Ja podobnie jak hey Ok. 2100 na rękę - Katowice
ODPOWIEDZ