Zarobki wychowawców w placówkach
Zarobki wychowawców w placówkach
Chwalili się zarobkami nasi szefowie - może i my sie pochwalmy.
1600 - brutto (mgr z przygot pedagogicznym 2-lata w placówce) plus dodatek za noce, praca w systemie zmianowym we wszystkie dni tygodnia, a także w święta.
Rocznie wynosi to około 20 tys oczywiście brutto.
1600 - brutto (mgr z przygot pedagogicznym 2-lata w placówce) plus dodatek za noce, praca w systemie zmianowym we wszystkie dni tygodnia, a także w święta.
Rocznie wynosi to około 20 tys oczywiście brutto.
Re: Zarobki wychowawców w placówkach
Ewka, u mnie wychowawca z kilkuletnim stażem ma średnio 2.200 na rękę. Pozdrawiam
ewka po co z takim przekąsem. Ja nie chwalę i nie narzekam. Po prostu podałem co dostaję. U mnie wychwoawcy mają od 1800 do 2200 brutto plus stażowe i nocki. Mówię o kodeksie. Karta jak w całym kraju. Gdyby to zależało tylko od mojej osoby to wyrównałbym wynagrodzenia do poziomu karty.
Marcinie jest mi po prostu przykro, że moja praca jest oceniana na poziomie płacy minimalnej, a kierunkowe studia które skończyłam nie mają wpływu na jej wysokość.
Wiem, ze w mojej placówce pracownicy obsługi zarabjają na podobnym poziomie co wychowawcy, a to już tylko i wyłącznie zależy od szefa.
Wiem, ze w mojej placówce pracownicy obsługi zarabjają na podobnym poziomie co wychowawcy, a to już tylko i wyłącznie zależy od szefa.
u mnie sekretarka po technikum ma płace zasadnicza wyższa od mojej.nowa dyr nie widzi w tym nic złego!za to wg niej wychowawcy zarabiają za dużo-2700brutto.sama szukam pracy by odejść
Oprócz Zarobki wychowawców w placówkach - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
obchody dnia pracownika socjalnego
pedagog, psycholog w 14
Placówka 14 osobowa i ped,psych.pr.socj.
nowelizacja MOW
stypendia dla uczniów w placówkach
14-osobowe placówki
drodzy wychowawcy - coś dla Was
Wychowanka skarży PCPR
ucieczki a skreślenie
nowy MOS
wolne miejce w MOS
etatowość
Rodziny zastępcze
obowiazki pracowników OPS
Przeciwdziałanie przemocy w rodzinie